• DOLAR 32,53 %0.04
  • EURO 35,27 %0.15
  • ALTIN 2.464,83 %1.20
  • BİST100 10.682 %2.26
  • BITCOIN 60.200 %-2.9
  • ETHERIUM 3.283 %-3.92
24°

Kapadokya Haberleri

Kapadokya haberleri ve güncel Kapadokya gelişmeleri, Kapadokya ile ilgili tüm video, Kapadokya fotoğrafları ve Kapadokya haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Yurt

Kapadokya'da, turistlere bölgeyi kuş bakışı izleme imkanı sunan sıcak hava balon turları, rüzgar nedeniyle hafta başına kadar yapılamayacak.

Yurt

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da sıcak hava balonu iniş sırasında rüzgar tersten esince kayalıkların arasına indi. Kayalıklara sıkışan balondaki 22...

Yurt

Kapadokya'da iniş esnasında ters rüzgarla karşılaşarak acil iniş yapan 22 kişinin bulunduğu sıcak hava balonu, kayalıkların arasında kaldı.

Yurt

Nevşehir’de, turistlerin taşındığı servis minibüsü ile traktörün çarpıştığı kazada 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Yurt

Nevşehir'de mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklar turizm bölgesi Kapadokya'yı ziyaret eden turistleri etkiledi.

Yurt

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde kaçak olarak yapıldığı belirlenen kafeterya, iş makinesiyle yıkıldı.

Yurt

Nevşehir’de kaçak olduğu belirlenen 11 iglo ev ile 2 betonarme yapı yıkıldı.

Spor

Nevşehir’de, 24 ülkeden 103 sporcunun katılımıyla 'Kapadokya Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası' başladı.

Yurt

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizde Kapadokya, Pamukkale, Soğanlı, Çat, Ihlara, Afyonkarahisar ve Antalya olmak üzere toplam 7 bölgede...

Yurt

Türkiye’nin önemli turizm merkezi Kapadokya'da sıcak hava balonları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Türk bayrakları ile havalandı.

Magazin

Kapadokya'da konser veren şarkıcı Serdar Ortaç'ın sahne görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Hastalığından dolayı ayakta duramayan Ortaç'ın sarhoş olduğu da...

Yurt

9 günlük bayram tatilinde yüzde yüz doluluk oranına ulaşan Kapadokya bölgesinde bulunan müze ve ören yerleri ziyaretçi akınına uğradı.

Yurt

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 100'e yaklaştığı Kapadokya'daki turizmciler yoğunluktan memnun.

Kültür - Sanat

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya'da ilk 3 aylık verilere göre, geçen yıl 441 bin olan ziyaretçi...

Yurt

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da sıcak hava balon turları, bölgede etkili olan sis nedeniyle ertelendi.

Ekonomi

Kapadokya, Türkiye'nin doğal güzellikleriyle dünyaya sunabildiği turizm merkezlerinden biri. Ancak fiyatlardaki yükseliş Kapadokya'yı farklı şekilde de gündeme getiriyor.

Yurt

Kapadokya'da sıcak hava balonu, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden gazetecilerden bazılarının fotoğraflarının bulunduğu afişle havalandı.

Yurt

Kapadokya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 12 gündür yapılamayan sıcak hava balon turu, bu sabah turistlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurt

Kapadokya bölgesinin en çok beğenilen aktivitelerinden sıcak hava balon turları, zaman zaman hızını artıran rüzgar nedeniyle 5 gündür gerçekleştirilemiyor.

Yurt

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da sıcak hava balonları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yıl dönümünde...