Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya 18 hakem, 18 antrenör, 42 personel ve sporcularla birlikte toplam 181 kişi katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) Başkanı Petra Sörling, “Üst seviyede bir müsabaka için buradayız. Oyuncular çok heyecanlı. Tesisleri kadar turizm merkezi Kapadokya'da güzelliklerini sunuyor. Burayı ilk kez gören birçok kişi gibi, ben de mutluyum" dedi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen ise, çok sayıda yabancı sporcunun katılımıyla genel klasman puanlarını etkileyecek bu organizasyondan dolayı paydaşlara teşekkür etti.

Kritik maç öncesi Hollandalı gazeteciden A Milli takıma uyarı! Kritik maç öncesi Hollandalı gazeteciden A Milli takıma uyarı!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir de yaptığı açıklamada, “Bölgemizdeki turizm çeşitliliğini artırmanın önemli ayaklarından birisi de sportif faaliyetlerdir. Ulusal birçok organizasyona ev sahipliği yapıyoruz ama uluslararası nitelikteki organizasyonlarda da söz sahibi olmak için çalışıyoruz. Bölgemizin coğrafi lokasyonu ve tarihi zenginliğinin faaliyetlerimize de yansımasını istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA