• DOLAR 32,57 %0.11
  • EURO 35,23 %0.17
  • ALTIN 2.465,82 %0.10
  • BİST100 10.682 %2.26
  • BITCOIN 60.299 %-2.74
  • ETHERIUM 3.287 %-4.02
23°

Feribot Haberleri

feribot haberleri ve güncel feribot gelişmeleri, feribot ile ilgili tüm video, feribot fotoğrafları ve feribot haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Yurt

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ, yarın Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada güzergahı için 17 feribot seferi ilave...

Yurt

Aydın’ın Didim ilçesinde Yunan adaları Kos ve Leros arasındaki feribot seferleri yeniden başlarken, Didim-Kos seferinin ilk gününde 50 kişi yolculuk...

Gündem

Tunceli'nin Pertek ilçesinde feribottan atlayarak suda kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Yurt

Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında zararların görüldüğü anlar...

Yurt

Muğla'nın Bodrum-Datça ilçeleri arasında ve Bodrum-İstanköy arasında yarın düzenlenecek olan feribot seferinin, fırtına nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Yurt

Çanakkale'de, Ramazan Bayramı tatilinde oluşan yoğunluk nedeniyle ziyaretçilerin dönüşleri için Kabatepe-Gökçeada feribot hattında cuma ve cumartesi günleri ek seferler yapılacak.

Yurt

Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında deniz ulaşımını sağlayan firma, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Gökçeada ve Bozcaada seferlerini artıracak.

Yurt

Çanakkale'de yarın gerçekleştirilmesi planlanan bazı feribot seferleri, Ege Denizi'nin kuzeyinde beklenen fırtına nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'de Gökçeada ve Bozcaada hattındaki feribot seferlerinin, yarın saatinde yapılmasının planlandığı duyuruldu.

Yurt

Çanakkale-Eceabat hattındaki bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Ege Denizi'nin kuzeyindeki fırtına nedeniyle Çanakkale'de yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Ege Denizi'nin kuzeyindeki fırtına nedeniyle Çanakkale'de yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'de etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Muğla'nın Bodrum-Datça ilçeleri arasında bugün ve yarın düzenlenecek olan feribot seferinin, fırtına nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Asayiş

Yalova'da bindiği feribottan atlayan bir kişi deniz polisinin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.

Yurt

Çanakkale'de olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada feribot hattında yarın bir gidiş ve geliş seferi yapılacağı bildirildi.

Yurt

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'de olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada feribot hattında yarın bir gidiş ve geliş seferi yapılacağı duyuruldu.

Yurt

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine dün fırtına nedeniyle iptal edilen tarifeli feribot seferleri bugünde devam eden lodos...

Yurt

Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak birçok sefer iptal oldu.

Yurt

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yurt

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında planlanan arabalı vapur seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yurt

Çanakkale Boğazı'nda fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Bölgede sabah saatlerinden bu yana aralıklarla etkili olan fırtına nedeniyle Çanakkale Boğazı kuzey...

Yurt

Çanakkale'de, kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.