Ürettiği içeriklerle gündeme gelen Ecem Taşer, tek başına gittiği Fas tatilinde eşini aldattığı yönündeki iddiaları yalanladı. Fas'a giden kadın Ecem Taşer, ''Mağarasında yaşamayan erkekleri 'kılıbık', 'hanımcı' diye ötekileştiriyorsunuz'' dedi.

Paylaştığı bir videoda, eşi olmadan tatile çıktığını söyleyen Taşer, ''Ona gidip dedim ki; 'Ben çok sıkılıyorum ve eğer sen izin alamıyorsan yine de ben gitmek istiyorum.' O da bana dedi ki; 'Ben böyle bir hayat yaşıyorum diye senin de buna esir olmanı istemiyorum. Gitmek istiyorsan git' dedi'' ifadelerini kullanmıştı. 

HPV aşısı oldu, 'Eşini aldattı' dendi

Eşi olmadan Fas tatiline giden Taşer, çarpıcı suçlamalarla karşılaştı. Taşer'in HPV aşısının önemine vurgu yaptığı bir video, fenomenin eşini Fas tatilinde aldattığı yönünde yorumlandı.

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Sosyal medyada hakkında linç kampanyası başlatılan Taşer, hakkındaki suçlamaları reddetti. Taşer, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları söyledi:

''Yorumlarda neden kocama hakaret edildiğini çok iyi biliyorum. Karısına değer veren erkekleri caydırmak. 'Sen mutlu olacaksan tabii ki git' diyorsa ödünüz kopuyor ki kendi eşiniz böyle bir şey talep eder de yobaz dünyanızdan çıkmak zorunda kalırsınız diye. O yüzden mağarasında yaşamayan erkekleri 'kılıbık', 'hanımcı' diye ötekileştiriyorsunuz ki size sıçramasın olay diye. Ama sıçrayacak, bütün kadınlar bir gün akıllanacak, sizin gibi pisliklerden arınacak. Bir kadın hayatı boyunca yapayalnız bile kalsa, bu onun için bir pislikle evli olmaktan daha iyidir.''

Kaynak: Haber merkezi