CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesi gündemde yerini korurken, bir açıklamada Fatih Altaylı’dan geldi. Bugünkü köşesinde Altaylı, özete şu ifadeleri kullandı:

“CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den tam “CHP lideri” diye bahsetmeye başlamıştım ki, bir hamlesi ile bu vasfını kaybetmeye başladı. Ancak şunu da söylemek isterim ki, bu rezillik CHP’de sadece genel merkezle ve genel başkanla sınırlı değil. CHP’li pek çok belediyede benzer rezillikler yaşanıyor.

İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu

Mesela Mudanya’da. Yeni seçilen Başkan Deniz Dalgıç, yıllardır CHP’ye destek olan ve bu yüzden başına gelmedik kalmayan gazetecilerin telefonlarına çıkmazken, yıllardır CHP’ye savaş logosuna Erdoğan fotoğrafı koyacak kadar AKP’li bir gazetenin sahip ve yöneticilerini belediyede kabul ediyor, sosyal medyadan bunlarla çekilmiş fotoğraflarını paylaşıyor.

Değişen” CHP’nin değişimden kastı neymiş böylelikle anlıyoruz. Türkiye artık ilkeli insanların değerli olduğu bir ülke değildi. Ve hep söylediğim gibi siyasette artık ilkelerle ilerleyen partiler değil, holdingleşmiş siyasi yapılar vardı. Ama yine de Özgür Özel bir umut gibi görünüyordu. Değilmiş. Yeni Türkiye’nin yeni CHP’si bu. Satılık olanın, parayla satın alınabilenin, fiyatı olanın daha çok sevildiği yeni Türkiye’nin yeni CHP’si.”

Kaynak: Haber Merkezi