1 Ocak’ta İstanbul’da gerçekleştirilen, 'Şehitlere Rahmet Filistin’e Destek' yürüyüşünden sonra tevhid bayrağı açan İsmail Aydemir, Ege Akersoy isimli bir üniversite öğrencisi tarafından yumruklandı. Olayın ardından 'Eline sağlık' diye paylaşan Fatih Altaylı ise tepki topladı.

Paylaşımını daha sonra silen Altaylı'nın, konuya ilişkin açılan soruşturma kapsamında ifade vermeye çağrıldığı iddia edildi. İddiaları yalanlayan Altaylı, YouTube kanalında bu konu hakkında tekrar açıklama yaptı.

'Fatih Altaylı yorumluyor: Türkiye'de 'özgür irade' sevilen ve istenen bi' meziyet değil!' başlıklı videoda, tepki toplayan paylaşımına ilişkin açıklama yapan Altaylı, şunları söyledi:

İkinci mezuniyet kıyafeti vakası: Üniversiteden öğrencilere ‘topuklu ayakkabı’ yasağı İkinci mezuniyet kıyafeti vakası: Üniversiteden öğrencilere ‘topuklu ayakkabı’ yasağı

''Dün bu olaylar patlayınca ve olaylar olmaya başlayınca ben bir tweet attım. Tek bir şey söyledim. Elinize sağlık. Hiçbir özne yazmadan ve hatta bunu yazarken. Bir arkadaşım vardı, dedi ki Kimin nesi? Dedi ki Bak bakalım kim ne anlayacak? Çünkü yumruk atanı yakalayanlar eline sağlık olabilir. Yumruk atanın eline sağlık. Herkesin olabilir. Kim ne anlayacak abi? Bir anda ne kadar adam varsa ortaya döküldü ve sanki ben yumruk atanın eline sağlık diyormuş gibi. Halbuki ben hiçbir şey demiyorum. Ben kim ne anlayacak onu görmeye çalışıyorum.''

Kaynak: Haber merkezi