Eryaman stadyumunda MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor arasındaki maçın bitmesinin ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve bazı kişiler tarafından tekme ve yumruklu saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı.

Meler ifadesinde, "Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben, 'Seni öldüreceğim' dedi. Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum" beyanında bulundu.

Saldırıya uğradıktan sonra tedavi gördüğü hastanede müşteki olarak ifadesi alınan Meler, ifadesinde dün oynanan futbol müsabakasının orta hakemi olduğunu belirtti.

"Bana 'Seni öldüreceğim' dedi"

Maçın bitiş düdüğü sonrası, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ve yanında bulunan iki şahsın sahaya girerek orta alana kadar geldiklerini söyleyen Meler, şu ifadeleri kullandı:

Adana Demirspor, Süper Lig'de yarın Samsunspor'u ağırlayacak Adana Demirspor, Süper Lig'de yarın Samsunspor'u ağırlayacak

"Faruk Koca benim sol göz altıma yumrukla vurdu, yere düştüm. Ben yerdeyken tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun diğer yerlerine tekmeyle vurdular. Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi. Bana vuran Faruk Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibarettir."

Editör: Betül Vural