Bir dönem oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ve komedyen Doğu Demirkol ile yaşadığı aşklar nedeniyle oyunculuk kariyerinin dışında özel hayatıyla da çok konuşulan Farah Zeynep Abdullah, 2021 yazında yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

Farah Zeynep ile 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik, Haziran 2022'de ilk kez el ele görüntülenmişti. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan oyuncu, salaş giyim tarzı ve makyajsız haliyle dikkat çekmişti.

Farah Zeynep Abdullah, önceki aylarda Emirgan'da kameralara yansımıştı. Bir partiden çıkan oyuncu, BKM Mutfak'ta 'Yavuz Diye Bir Çocuk' adlı stand up gösterisiyle tanınan 36 yaşındaki komedyen sevgilisi Yavuz Günal ile ilk kez görüntülenmişti.

Farah Zeynep Abdullah, son olarak imaj değişikliğiyle adından söz ettirdi. Uzun zamandır saç rengini koyu kullanan güzel oyuncu, saçlarını sarıya boyattı.

Değişimini 1.5 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaşan 34 yaşındaki ünlü isimin yeni tarzı, kısa sürede sosyal medyada gündem dolu.

Farah Zeynep Abdullah-5

Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı

Kaynak: Haber Merkezi