Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 3 Mayıs Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

2 Mayıs Müge Anlı: Nuran Şahin'in eşi gerçekleri saklıyor mu? 2 Mayıs Müge Anlı: Nuran Şahin'in eşi gerçekleri saklıyor mu?

Umut Yetik kızının velayetini alabilecek mi?

Umut Yetik, boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü iddia etmişti. İddiaların odağındaki ikinci eş Tuğçe ve oğlu Mustafa aralarındaki ilişkiyi doğrulamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Müge Anlı'nın yayınlarını ihbar kabul ederek, 8 yaşındaki çocuğu devlet himayesine almıştı.

Anne Tuğçe Akpençe yayına bağlanarak, "Öfkeyle babasının çocuğumuza zarar vereceğini söyledim. Umut çocuğuna zarar verecek bir adam değil. Umut kızına çok düşkün bir baba. Lütfen çocuğumun velayeti babasına verilsin" açıklamasında bulunmuştu. Tuğçe ve Umut, kızlarının velayetinin babaya verilmesi için dilekçe verdi. Ancak devlet, 8 yaşındaki Melodi'yi uyuşturucu dosyası olduğu için baba Umut Bey'e vermedi.  Umut Yetik, 8 yaşındaki kızı Melodi Naz Yetik'in velayetini alabilecek mi? Umut Bey, annesi ve kardeşiyle birlikte Müge Anlı stüdyolarına geldi. Umut Bey, gerekli inceleme ve değerlendirmelerin ardından kızına kavuştu. 8 yaşındaki kızın velayeti babaannesine verildi.

Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı

Umut Bey'in yasaklı madde taşıdığı davaya ilişkin açıklamalarda bulunan Müge Anlı, söz konusu ihbarların Tuğçe ve Mustafa tarafından yapıldığı tespit edildi. Müge Anlı, Tuğçe ve Mustafa hakkında yakalama kararı çıktığını açıkladı.

Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya öldürüldü mü?

Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya aranmaya devam ediyor. Müge Anlı'nın ekibi ve il emniyet, Nuran ve Gökmen'in öldürülüp atıldığı iddia edilen yere gitti. Ancak çok geniş bir alan olduğu için uçurum kenarında yapılan araştırmada zor anlar yaşandı. 

Muhabir: Deniz Dalgıç