Türkiye'de çok kullanılan markalardan biri olan Familia hangi ülkenin markası merak konusu oldu. Peki, Familia İsrail malı mı? Familia hangi ülkenin markası? Detayları haberimizde…

Familia İsrail malı mı?

Familia markası, İsrail malı mı? merak konusu oldu. Familia, 1937 yılında yerli sermaye ile kurulan bir firmadır.

Familia hangi ülkenin markası?

Familia, 2006 yılından bu yana Hayat Kimya A.Ş. tarafından üretilen bir markadır ve tuvalet kağıdı, kağıt havlu, peçete ve ıslak havlu gibi ürünleri içerir. Familia ürünleri, dünya genelinde 60'tan fazla ülkede kullanılmaktadır ve markanın toplamda 7 üretim tesisi 4 farklı ülkede bulunmaktadır. Familia, Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa bölgelerinde temizlik kağıtları üretimi konusunda en büyük firmalardan biri olarak öne çıkmaktadır.

Justin TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Justin TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Hayat Grubu’n bir parçasıdır

Familia ürünleri, Hayat Kimya'nın Kocaeli ve Mersin'deki yüksek kapasiteli ve son teknolojiye sahip tesislerinde üretilmekte ve paketlenmektedir. Familia'nın tüm ürünleri, %100 saf ve yüksek kaliteli selüloz karışımlarından üretilmektedir. Hayat Kimya A.Ş., 1937 yılında tamamen yerli sermaye ile kurulmuş olup, Hayat Grubu'nun bir parçasıdır ve Kiğılı Ailesi'nin hisselerini içermektedir.

Editör: Sümeyye Aksu