Ethan Gönül kimdir? Ethan Gönül nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ethan Gönül’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ethan Gönül kimdir? Ethan Gönül kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ethan Gönül’nun biyografisini haberimizde derledik…

26 Aralık Müge Anlı: İsa Dumlu, Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti, Bengül'ün cinayetle ilgisi var mı? 26 Aralık Müge Anlı: İsa Dumlu, Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti, Bengül'ün cinayetle ilgisi var mı?

Ethan Gönül kimdir?

19 Mayıs 1994 tarihinde Kırşehir'de dünyaya gelen Ethan Gönül, doğumun hemen ardından ırmak kenarındaki bir evin bahçesine bırakıldı. Göbek bağı bile kesilmeden bırakılan Ethan Gönül'ün hayat hikayesi herkesi gözyaşlarına boğdu.

O evin torunu tarafından bulunup hastaneye götürülen Ethan, 10 gün hastanede kalmasının ardından büyüdüğü aileye evlatlık verildiğini anlattı.

10 yıldır çocukları olmayan bir aile tarafından evlat edinildiğini, 10 yıl sonra o ailenin de bir çocuk dünyaya getirmesi ile gerçeği öğrendiğini belirten Ethan Gönül, kendisini büyüten ailesini çok sevdiğini ancak köklerini merak ettiği için gerçek ailesini aradığını belirtti.

Selçuksports HD | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Selçuksports HD | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Canlı yayında müjdeli haberi alan Ethan Gönül, teyzesi ve abisine kavuştu. Anne ve babasının fotoğrafını ilk kez gören Ethan, babasının sesini ilk kez duydu.

Ethan Gönül'ü bulabilmek için çok aradığını ancak bilgi verilmediğini belirten babası, "DNA testine bile gerek yok, o benim oğlum. Kendisinden bir parça arıyormuş benim gözlerime baksın yeter" dedi. Baba oğulun konuşması stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu.

Kaynak: Haber Merkezi