ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 7 Şubat bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 6 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 6 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 6 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 6 Şubat 2024 bölümü izle

Televizyondan tanışıp aşık oldu, kocasını geri istiyor

Programa katılan 38 yaşındaki Emine Kıroğlu, sevgilisi Ahmet Atabey'in onu evleneceklerini söyleyerek kandırdığını açıkladı. İki evlilik yaşamış 2 çocuk annesi Emine, "Ahmet bir televizyon programına mesaj yollamış, arkadaş aradığını yazmıştı. Ekranın altında onun numarasının geçtiğini gördüm. Aradım, görüştük. İlk görüşmemizde ona aşık oldum. Ahmet'in annesi beni çocuğum olduğu için kabul etmiyordu. 9 ay boyunca gezdik dolaştık. Birlikte olduğumuzu herkese duyurduk. Bir gün Ahmet'in telefonunda başka bir kadınla mesajlaştığını gördüm. Dayanamayıp Ahmet'e vurdum. Daha sonra Ahmet'e inat Gökhan isimli yüzde 55 engelli biriyle evlendim. Ahmet evliyken bana 'Ne olur boşan, seni alacağım' diyordu. Eşim bana şiddet uyguladığı için ondan boşandım. Sonra Ahmet bana evleneceğimize dair sözler verdi. Dini nikahımızı kıydık. Ahmet resmi nikah kıyacağımızı söyledi. Ama çalıştığımı ona vermemi istedi, kabul etmedim. Kocamı geri istiyorum" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Ahmet, "Ben hiçbir şey istemiyorum. Görüşmek de istemiyorum. Bu yayında kişisel bilgilerimin paylaşılmasını istemiyorum" diyerek telefonu kapattı.

Canlı yayına bağlanan Ahmet'in annesi Havva, "Emine benim çocuğumun yakasını bıraksın. Onun yüzünden sinir hastası oldum. Beni mahkemelik, karakolluk yaptı. Emine dolandırıcıdır" dedi.

Emine ise "Gelininin yuvasını sen yıktın. Senin oğlun ben numaralarımı değiştirdikçe bana ulaştı. Senin oğlun bana yalvarıyordu, sen onu evden atınca ayaklarıma kapandı" diye konuştu.

Osman, kendisinden 27 yaş küçük eşi Necla ile yüzleşiyor

Programa katılan Osman Akay, kendisinden 27 yaş küçük eşi Necla'nın evden kaçtığını söylemişti. Necla'nın aralarındaki yaş farkını kabul ederek kendisiyle evlendiğini söyleyen Osman, daha sonra Necla'nın "Babam yaşında biriyle yapamıyorum" diyerek onu terk ettiğini açıklamıştı. Canlı yayına bağlanan Necla ise Osman ile boşanmak istediğini ve onu hiçbir zaman sevmediğini dile getirmişti.

Stüdyoya gelen Necla, Osman ile yüzleşti. Osman, "Seni aç mı koydum, susuz mu koydum? Ne istediysen yapmadım mı ?" diye sordu. 

16 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 646. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Havva Memiş’in menüsü beğenildi mi? 16 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 646. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Havva Memiş’in menüsü beğenildi mi?

Necla, "Altınları çaldığımı söylediler. Altınlarını getirdim, hiçbirini çalmadım. Ben ilk tanıştığımızda Osman'ın 74 yaşında olduğunu da bilmiyordum. Kızı Ayşe bana babasının 69 yaşında olduğunu söylemişti. Biz nişanlıyken de işler yolunda değildi. Benim ayrılacağımı o da biliyordu. Ben ona acıdığım için 'Bir şeyler düzelir' dedim. Ama o eve girince düzelmedi. Her şeyime bir müdahale vardı. O evin kadını gibi hissetmedim. Bir çay yaparken bile bana karışıyordu. O eve ısınamadım. O eve yuva kurmak için kızlarımı bırakıp gitmiştim. Kızlarımı da bırakmıştım. Oraya oyun oynamak için gitmedim. Altınları da ona teslim ediyorum. Ne evrak varsa imzalayacağım. Boşanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Necla, daha sonra stüdyoyu terk etti. Daha sonra stüdyoya gelerek altınları Esra Erol'a teslim eden Necla, "Hiçbir şeyde gözüm yok. Sadece kurtulmak istiyorum. Hırsız muamelesi gördüm" şeklinde konuştu.

Kaynak: Betül Vural