ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 6 Şubat bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 5 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 5 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 5 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 5 Şubat 2024 bölümü izle

27 yaş küçük karısı evden kaçtı

Programa katılan Osman Akay ve kızı Ayşe Yazıcı, Osman'ın 27 yaş küçük Necla'nın evden kaçtığını söyledi. Bir otelde yönetici olarak çalıştığını belirten Ayşe, "Babam 40 yaşında abimi ve ardından da annemi kaybetti. Tek başına yaşıyordu ve sürekli yalnızlığın zor olduğunu söylüyordu. Evlenmek istiyordu. Babam onu evlendirmemi istedi. Ben de personellerime sordum, Necla işe yeni girmişti. Babam 74, Necla 47 yaşındaydı. Yaşın problem olacağını düşündüğüm için önce babama söyledim. Necla bana kızlarıyla görüştüğünü ve onların da onayladığını söyledi. Sonra babamla görüşmeye başladılar" diye konuştu.

Osman Akay, "İstanbul'a onu görmeye gittim, gezdik tozduk. Sonra nişanlandık. Necla, oturduğumuz dairenin ve kiradaki dairemin tapusunu istedi. Bu konuda anlaşmazlık yaşadık. Ama onu sevmiştim" dedi.

Ayşe, "Necla bana mesaj atıp 'Babam yaşında adamla yapamıyorum' dedi. Ben ılımlı yaklaşmaya çalıştım. Hep Necla'yı desteklemiştim. Onların evlilik sürecinde çok uğraşmıştım. Bence babamı sevmedi. Kızlarına gittiğini söyleyerek evden gitti" ifadelerini kullandı.

Youtuber Enes Batur kaza yaptı Youtuber Enes Batur kaza yaptı

Canlı yayına bağlanan Necla, "Eşim Osman Bey, kocalık görevlerini yerine getiremedi. Altınlarımı alıp kaçtığımı söylüyorlar, ben onlara hiçbir şekilde malın peşinde olmadığımı söylemiştim. 'Boşanırken hiçbir şey talep etmiyorum, bu evliliği sürdürme çabasında değilim' demiştim. Bana verilen sözler tutulmadı. Ben Osman Bey'i sevmedim. Ondan hiçbir talebim de yok. Anlaşmalı şekilde boşanmak istiyorum. O altınları alsın ben de oradaki eşyalarımı alayım. Osman Bey, bana evlenirken bir dairenin tapusunu bana vereceğini, diğerinde ise ölene kadar oturabileceğimi söylemişti. Ama sonra bu sözlerini yerine getirmedi. Bu sözleri tutsaydı da evliliğimiz sürmezdi çünkü ona bir türlü ısınamadım" şeklinde konuştu.

Ayşe, "O zaman keşke nikah yapmasaydın. Ne sen yıpransaydın, ne babam yıpransaydı" dedi. 

Kaynak: Betül Vural