ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 5 Şubat bölümünde neler oldu?

Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Esra Erol'da 2 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 2 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Şubat 2024 bölümü izle

"Oyun bağımlısı eşim, internet paketi almak için alyansını sattı"

Programa katılan Adem Alagöz, "Oyun bağımlısı eşim, internet paketi almak için alyansını sattı" dedi. Eşi Zeynep Alagöz'ün 11 Ocak tarihinden beri kayıp olduğunu belirten Adem, "Eşim 1 senedir oyun bağımlısı. Evle hiç ilgilenmiyordu, otizm hastası çocuğumuza bakmıyordu. İnterneti kestim ama fayda etmedi. İnternet almak için alyansını sattı. Sonra da evden kaçtı" diye konuştu.

Eşine seslenen Adem, "Buraya gelmeni ve anlaşmalı olarak boşanmayı istiyorum" dedi. Adem, "Çocuğumuz için buraya gelsin" ifadelerini kullandı. Adem, eşinin kendisi hakkında gerçek dışı iddialarda bulunduğunu da öne sürdü.

Canlı yayına bağlanan Zeynep, "Ben kayıp değildim, kaçmadım. Sadece Adem'den ayrılmak istiyordum. Evladım için sabrettim. Adem'i sevmiyorum ve istemiyorum. En son yüzüğümü sattığım için boğazımı sıktı. Ben ayrılmak istiyorum. Kimsenin yanına kaçmadım. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Betül Vural