aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 7 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 6 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 6 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 6 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 6 Aralık 2023 bölümü izle

''Eşim boşanmamız için her şeyi yaptı''

Programa katılan 31 yaşındaki Sabri Bey, ''Eşim Hilal'le evlenmeden önce 2 buçuk aylık hamileydi. Benimle adını temizlemek için evlendiğini düşünüyorum. Çünkü onu bırakmam için her şeyi yaptı. Evlendikten sonra asla evle ilgilenmedi. İkinci çocuğumuz oldu, Hilal evde çok garip hareketler yapıyordu. Eşim benden hep ayrılmak istiyordu, ayrılmamız için elinden gelen her şeyi yaptı. Eşim Hilal, ailesiyle birlikte ikinci çocuğun benden olmadığına dair bir senaryo uydurdu. Ben de bunlara dayanamadım, annemin evindeyken Hilal'i evden çocuklarla birlikte kovdum'' diye konuştu. Sabri Bey, eşinin evlerinin balkonlarını bilerek yaktığını iddia etti.

Evlatlık olduğunu öğrendi, 4. kardeşini arıyor

Programa öz kardeşini bulmak için gelen Neslihan Alçı, ''Ben yıllar sonra evlatlık olduğumu öğrendim. Kardeşlerim varmış. Beni küçükken almışlar, annemi hiç emmemişim bile. Anne kokusu bilmiyorum. Babam 7 yıl önce ölmüş, annem de ben evlatlık olduğumu öğrenmeden 6 ay önce ölmüş. Gerçek ailem, beni büyüten ailenin dayısının komşusuymuş. 5 kardeşmişiz, biri küçükken ölmüş. 1 kardeşim gerçek ailemin yanında büyümüş, diğeri de benim gibi evlatlık verilmiş. Diğer kardeşim Ertuğrul da yasadışı bir şekilde evlatlık verilmiş. Onu arıyorum. Annemle babam çok fakirmiş, bizi yurda vermektense ailelere parayla satmışlar'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Neslihan'ın öz kardeşlerinden Sinan, ''3-4 ay önce sosyal medyadan gelen mesajla Neslihan'ın kardeşim olduğunu öğrendim. Ertuğrul kardeşimin de başka aileye verildiğini öğrendim. Onun nereye verildiği hakkında bir bilgim yok. Neslihan'ın kardeşim olduğunu öğrendiğimde çok mutlu oldum, elim ayağım boşaldı. Ertuğrul kardeşim burayı izliyorsa, ona sesleniyorum: 'Dön, gel' Onun bulunmasını gerçekten çok istiyorum. Kardeşlerimin parayla satıldığını öğrendim, bu sebeple annemle babama kızgınlığım var. Bu durumu bilmeliydik, kardeşi kardeşe göstermemek, saklamak çok insafsızca'' diye konuştu.

''Karımdan dayak yiyorum''

Programa katılan İrfan Ayhan, eşi Şükran Ayhan'dan yıllarca şiddet gördüğünü açıkladı. Artık boşanmak istediğini belirten İrfan Ayhan, ''Artık çok sıkıldım, bunaldım. Sürekli bana hakaret ediyor, beni tehdit ediyor. 'Seni öldüreceğim' diyor. Sırf bana hakaret etmek için gece beni uyandırıyor, hakaret edip uyuyor. Artık psikolojim bozuldu. Kayınpederime Şükran'ın beni dövdüğünü söylediğimde 'Olur öyle şeyler' dedi. Şükran ayrılmak istemiyor, 'İnşallah arabanın altında kalıp ölürsün de maaşını ben alırım' dedi'' ifadelerini kullandı.

‘Mickey 17’den ilk fragman ‘Mickey 17’den ilk fragman

Canlı yayına bağlanan İrfan Ayhan'ın kayınpederi Nihat Bey, ''İrfan Ayhan'ın beyninden sorunu var. Bir gün iyi bir gün kötü olur. Şu an eşi yanında. Kızım Şükran yıllarca İrfan'ın yatalak annesine baktı'' dedi.

Şükran Ayhan'ın annesi Atiye Hanım, ''Benim kızım bu adam yüzünden fakirlikten ölüyor. Torunum açlıktan ölecekti, yazları benim yanımda kalıyor. Çocuk eve girmek istemiyor. Evin bütün camları kırık, çok pis'' dedi. 

Canlı yayına bağlanan Şükran Hanım'ın kardeşi Sema Hanım, ''O eve gittiğinden beri ablam neler yaşamadı ki? Senelerce kaynanasına baktı, dayak yedi. İrfan Şükran'ı hep dövüyordu. Bu evlilikten mağdur olan Şükran'dır'' dedi.

Canlı yayına bağlanan İrfan'ın arkadaşı, ''İrfan da Şükran'dan dayak yedi. İkisi sürekli kavga edip sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlardı. Bu onlarda alışkanlık yapmış'' diye konuştu.

Editör: Betül Vural