aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 6 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 5 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 5 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 5 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 5 Aralık 2023 bölümü izle

2 kuması ve 13 çocuğuyla birlikte yıllarca yaşadı

Programa katılan Zelif Hanım, yıllarca 2 kuması ve 13 çocukla yaşadığını söyledi. Zelif Hanım'ın kızı Belgin, ''Annem babamla 14 yaşında evlendirildi. Hep ezildi, hep hakkı yendi'' dedi. Kuma olduğunu söyleyen Zelif Hanım, eşi Hasan Karayel ve nikahlı eşi Zeynep Karayel'in onu 6 çocuğuyla sokağa attığını dile getirdi. Zelif Hanım, ''Hasan'ın eşi Zeynep nikahlı eşi. Bir de büyük kumam Nazlı var'' dedi.

Belgin Hanım, ''Annemin erkek çocuğu olmadığı için o çok ezildi. Nazlı'nın oğlu annemi evden kovdu'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Hasan Karayel, ''Zeynep ile Nazlı'nın oğlu Oğuzhan karakola gidip şikayetçi olmuşlar. Biz de Zelif'le ifade verdik. Zelif'e haksızlık yapan Oğuzhan'mış. Ben ne yaptığını bilmiyorum, görmedim'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Oğuzhan Karayel, ''Zeynep Karayel, babamın ilk işidir. Kanuni haklarını kullanarak evi üzerine almak istedi. Kanun ona böyle bir hak tanıyor. Bu kadına kimse tuzak kurmadı, bu kadın göründüğü gibi biri değil'' dedi.

Sinirlerine hakim olamayan Belgin Hanım, ''Annemin yakasından düşün!'' diye bağırdı.

Victoria's Secret meleği kansere yakalandı Victoria's Secret meleği kansere yakalandı

Oğuzhan Karayel, ''Bunlar Zeynep Hanım'ı dövmeye kalktılar, Zeynep Hanım onları kovmadı'' dedi.

Canlı yayına bağlanan 2. kuma Nazlı Hanım, ''Ben Hasan Bey'i terk ettim, 4 aydır ondan ayrı yaşıyorum. Ben çok sıkıntılar yaşadığım için Hasan Bey'in kuması olmayı kabul ettim. Ben onunla evli olduğum süre içerisinde ne diğer eşlerine, ne de çocuklarına kötülük yapmadım'' ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural