aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 5 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 4 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 4 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Aralık 2023 bölümü izle

Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti

''Sosyal medyadan tanıştığım kişiyle yazışarak eşimi aldattım''

Programa katılan 23 yaşındaki Murat Oğuzhan, sosyal medyada biriyle yazıştığı için eşi Edanur'un kendisini terk ettiğini açıkladı. Murat Oğuzhan, ''Edanur ailesinin yanına gitmişti. Ben de ilgi göremediğim için başkasıyla yazıştım. Pişmanım'' dedi. Önceki dönemlerde Edanur'un annesini darp ettiğini, bu yüzden kaynanasının onu damat olarak istemediğini belirten Murat Oğuzhan, ''O gün Edanur ailesinin yanına gitti. Sosyal medyadan bir kadınla 2-3 gün konuştum, o sırada eşimle de iletişimimiz yoktu. Eşim gelmeden önce diğer kadını engelledim. Ama Edanur, benim WhatsApp hesabıma başka bir cihazdan giriş yaptığı için mesajları görüyormuş. Onu aldattığımı öğrendi, ben de af diledim. Ama hiç hoş karşılanmadım. Kapısına çiçekle gittim, yüzük aldım. Çiçeği fırlatıp yüzüğü geri verdi. Kaynanam 'Can güvenliğimiz yok' diyerek jandarmayı aramış. O gün jandarmalık oldum. O günden beri ondan özür diliyorum, 4 buçuk ay oldu'' diye konuştu.

Eşi Edanur'a seslenen Murat Oğuzhan, ''Seni seviyorum, bir hata yaptım. Her şey için özür dilerim. Çocuğumuz için senden son bir şans diliyorum'' dedi. Murat Oğuzhan, eşinin kendisine boşanma davası açtığını da söyledi. 

Şerife Berişol nerede?

Programa katılan Emine Yıldız, kayıp kız kardeşi Şerife Berişol'u bulmaya geldi. Bir müzikholde çalışan Şerife Berişol'un Özgür adında bir sevgilisi olduğu ve Özgür'ün bir kadın cinayeti işlemiş olduğu bilgisi paylaşıldı. 58 yaşındaki Şerife Berişol'un Karaman Ermenek'te kaybolduğu belirtildi.

Emine Yıldız, ''Şerife'nin sevgilisi Özgür ona bir şey yapmış olabilir'' dedi.

Canlı yayına katılan Özgür, ''Şerife Hanım'ı en son nisan ayında cezaevinden çıktıktan sonra gördüm. Eski sevgilim kendi kendini bıçaklamıştı, ben de bu sebeple 2 sene cezaevinde yattım. Şerife Hanım'la aramızda gönül ilişkisi vardı. Ben evliyim. Şerife Hanım'la Ermenek'te birlikte yaşadık. Şerife para karşılığı erkeklerle görüşen biriydi. Şerife'ye uzaklaştırma çıkartmıştım. Şerife takıntılı ve hastalıklı birisi'' ifadelerini kullandı.

1 aydır kayıp olan Dilan Akın neden evden kaçtı?

Programa katılan Eytan Mete, kayıp kızı Dilan Akın Dağerik'i aradığını söylemişti. 1 aydır kayıp olan 3 çocuk annesi Dilan Akın, canlı yayına bağlanarak gerçekleri anlattı.

Canlı yayına katılan Dilan, ''Ben boşanmak istediğimden annemden tepki aldım. Çocuklarımı bırakıp kaçmadım, boşanma davasını açtım ama evdeydim. Evde olduğum için de eski eşimle aramda tartışma çıktı ve darp edildim. Ben çocuklarımı bıraktım çünkü eşim beni çocukları ona vermezsem beni boşamayacağını söyleyerek tehdit etti. Ben de velayeti eşime vermek zorunda kaldım. Sadece küçük kızımı almama izin verdi. Ben kesinlikle ailemle görüşmek istemiyorum. Cennet Hanım'la sosyal medyadan tanıştım, 2 senedir arkadaşız. Ailemin derdi ben değilim, onlar benim mehir olarak aldığım altınların peşinde. Ben boşanmadan önce kafamı toparlamak için ailemin yanına gittim. Babam bana 'Senin altınlarını almadan seni onlara vermeyeceğim' dedi'' ifadelerini kullandı.

Nazlı Sekmen, eşi Serdal ve sevgilisi Ayfer'le yüzleşti

Nazlı Sekmen, eşi Serdal Sekmen ve eşinin sevgilisi Ayfer Hanım ile yüzleşti. Canlı yayına katılan Ayfer, Nazlı'ya ''Sen oraya Serdal için değil mal mülk için çıktın'' dedi.

1 yıl boyunca Ayfer'in annesinin evinde Serdal ile birlikte yaşadıkları iddiasını reddeden Ayfer, ''Annem ilişkimizi yeni öğrendi, annemin evinde Serdal'la birlikte yaşamadık. Annem ilişkimizi istemedi'' dedi. Nazlı Sekmen ise, ''Annesi para bitince Serdal'ı istemedi'' ifadelerini kullandı.

Ayfer Hanım, ''Boşandığı gün Serdal'la evleneceğim'' dedi. Nazlı Sekmen ise ''Ben boşarsam, o fırsatı verirsem evlenebilirler ancak'' diye cevap verdi.

Nazlı Sekmen, ''Senin borçların yüzünden ben çocuklarımla sokakta kalacaktım. Başkalarından para alıp avukat tuttum, evime şerh koydurdum'' diye konuştu.

Editör: Betül Vural