aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 4 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 1 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 1 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 1 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 1 Aralık 2023 bölümü izle

''Sosyal medya bağımlısı eşim evden kaçtı''

Programa katılan Kemal Kümbetli, kayıp eşi Gülizar'ı aramaya geldi. Eşinin sosyal medya bağımlısı olduğunu belirten Kemal Kümbetli, ''Gülizar ile bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Gülizar'ın 3 çocuğu yetiştirme yurdundaydı. Ben onun 2 çocuğunu oradan aldım, ona ev açtım. Daha önce sosyal medya kullanımı konusunda onu uyarıyordum, ama o beni dinlemedi. Son 1 yıl çocuklara sahip çıkmıyordu, sabahlara kadar sosyal medyada dolaşıyordu. Sabah kalkıp çocukları okula göndermiyor, onlara yemek yapmıyordu. 1 Kasım'da çalışmak için Bursa'ya gittim, 23'üne kadar ona Bursa'dan para yolluyordum. O da çocuklarla yalnızdı. 22 Kasım'da ona para attım, o parayı çekip ortadan kayboldu. Kaçmadan önce bana mesaj atıp, 'Kemal seni sevmiyorum, senden soğudum. Sana 1 yıldır yakamı bırakmanı söylüyordum' dedi. 2 çocuğu da okuldan alıp ortadan kayboldu. Çevremden aldığım duyumlara göre, eşim sosyal medyada canlı yayın açıyormuş. Kaybolduğundan beri iletişime geçmiyoruz, beni her yerden engellemiş'' ifadelerini kullandı.

Esra Erol, kayıp eşin bulunduğunu açıkladı. Canlı yayına bağlanan Gülizar Kümbetli, ''Çocuklarımı okula göndermediğim doğru değil, çocuklar okula gidiyor. Kemal Bey benimle hiçbir iletişim kurmadığını söylüyor, daha dün akşam iletişime geçtik. Ben Kemal'e 1 senedir boşanmak istediğimi söylüyordum. Beni defalarca dövdü. Beni çocuklarımla tehdit etti, 'Senin çocuklarını yurda gönderirim' dedi. Ben şu an çalışıyorum, bir ailenin yanında kalıyorum. Hasta bakıyorum. Çocuklarımı da okula gönderiyorum'' diye konuştu.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle

Esra Erol, Gülizar Kümbetli'ye eğer boşanmak istiyorsa programa gelmesini söyledi. 

Boşanacaktı, kayıplara karıştı

Programa katılan Eytan Mete, kayıp kızı Dilan Akın Dağerik'i aradığını söyledi. 3 çocuk annesi Dilan Akın'ın, boşanmak istediğini söylemesinin ardından kayıplara karıştığını belirten Eytan Mete, ''20 gün önce beni bir kadın aradı, 'Dilan'ı rahat bırak, onu arama. Ben avukatım, eşim savcı. Bana bir şey yapamazsın' dedi. O kadın kızımın aklına girdi. Kızım çocuklarını ve eşini severdi. Kızım, çocuklarını eşine bırakıp gitti'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Dilan'ın arkadaşı, ''Dilan'ı hep görüyorum, durumu çok iyi. Ailesiyle de her gün görüntülü konuşuyor. Dilan savcılıktan ailesine karşı koruma kararı aldı. Zaten eşinden boşandı, şu an çok mutlu. Hatta bugün savcılığa gitti, suç duyurusunda bulundu, yeniden uzaklaştırma aldı. Ailesi onu tehdit ettiği için koruma kararı aldı. Dilan bana ailesinin onu ölümle tehdit ettiğini söylemişti. Dilan benimle yaşamıyor, kirada oturuyor. Şu an çalışıyor. Dilan benim kiracım, onunla bu vesileyle tanıştık. Annesi, Dilan'a benim onu satacağımı söylemiş. Onun hakkında suç duyurusunda bulunacağım'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlayan Dilan'ın arkadaşı Cennet ise, ''Ben Dilan'la sosyal medyadan arkadaş oldum. Fakat daha önce hiç yüz yüze gelmedik. Dilan'la birlikte yaşamıyoruz. Dilan'ın yerini bilmiyorum, bilsem de ailesine söylemem. Suç işlemiş olurum'' dedi.

Editör: Betül Vural