ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 6 Eylül bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 5 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 5 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 5 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 5 Eylül 2024 bölümü izle

"Takıntılı sevgilim Tuğba'dan beni kurtarın"

Programa katılan Seyit Ahmet Çam, "Takıntılı sevgilim Tuğba Baş peşimi bırakmıyor" dedi. Markette çalışırken Tuğba yüzünden işten çıkmak zorunda kaldığını söyleyen Seyit, "Müşteri olarak markete geliyordu, benim yanımda çalışmak için işe girdi. Bir ilişkiye başladık. Kabus gibi çöktü üzerime. Müşterilere gülümsediğim için beni kıskanıp kavga çıkartıyordu. Birisi beni tutup kaçıracakmışım gibi davranıyordu. Ayrılma kararı aldım. 1 aydır kabullenmiyor. İstemiyorum kardeşim, istemiyorum! Numarasını engelledim, başkalarının telefonlarından arıyor. Çalıştığım yere gelip bakıyordu. Yüz göz olmak istemediğim için çıkmak zorunda kaldım. Onun yüzünden şubem değişti" ifadelerini kullandı.

Seyit, şöyle devam etti:

"Bu olayın çözülmesini istiyorum. Kabullenmek zorunda. Soğudum artık. Her yerde ağlıyor, beni rezil ediyor. Başlarda ilişkimiz iyiydi, kıskançlık yapmıyordu. Evlenmeyi düşünüyordum. Sonra sıkboğaz etmeye başladı. İnsan tuvalette bile arar mı? Keşke onu tanımasaydım diyorum. Uzaklaştırma kararı alsam da anlamaz. Keçi inadı var. Tuğba, peşimi bırak. Niyetim kimseyi kırmak değil. Ama beni de anlasın. Sevmiyorum, sevmediğim bir insanla niye sevgili olayım?"

Canlı yayına bağlanan Tuğba, "Önce Seyit çıkma teklifi etti. 'Hayır, seni istemiyorum' dedim. Biz ayrılık konuşması da yapmadık. Kendi kendine canlı yayına çıkmış, bizim ilişkimiz yoktu. İş yerinin müdür yardımcısını da arayıp sorabilirsiniz, öyle bir şey yok. O iş yerinde müdür yardımcısıyla kavga etti, şubesi değişti. Benimle alakası yok" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Tuğba'nın yakını, "Görüşmüş, mesajlaşmış olabilirler. Ama asıl takıntılı olan Seyit. Tuğba takıntılı aşık olsa şu anda da 'Ahmet'i istiyorum' derdi" ifadelerini kullandı.

İtiraz eden Seyit, "Daha dün bana yazıp 'bugün benim doğum günüm, bugün beni engelleme' yazdı" dedi.

"Eşim 'ben aşık olduğum adamla kaçıyorum' dedi"

Programa katılan Halil İbrahim Demiröz, 4 çocuğunun annesi olan eşi Meryem'in Hamza Akdoğan ile kaçtığını söyledi. 2 Eylül tarihinde Meryem'den bir veda mesajı aldığını söyleyen Halil, şunları anlattı:

Dilan Polat'tan Engin Polat'ın tahliyesi sonrası ilk paylaşım Dilan Polat'tan Engin Polat'ın tahliyesi sonrası ilk paylaşım

"Eşim 'ben sevdiğim adama kaçıyorum, 1 aylık da hamileyim' dedi. 4 çocuğumuzu bırakıp Hamza ile Aydın'a kaçtı. Daha önce de 2 kez kaçmıştı. Sosyal medyada Hamza ile fotoğraflarını görüp sormuştum, 'photoshop' demişti. İnanmamıştım ama inanmak istemiştim. Kendi annem ve kardeşim arkamda durmadılar, eşimi ezmesinler diye ayrı eve çıktım. 10 yaşındaki kızım diğer kardeşlerine bakıyor. Temizlik yapıyor, yemek yapıyor. 5 yaşında kardeşini hep o büyüttü. Meryem'e çok yüz verdim, ne istese aldım."

Canlı yayına bağlanan Meryem, "Hamile değilim. Boşanmak için öyle söyledim. Hamza Akdoğan'la birlikteyim. Hamza'nın çocuğu yanımda. Ona bakıyorum. Halil yalan söylüyor. Sürekli işkence görüyordum. Evdeyken işlerimi hep ben yapıyordum. Bana yapmadığı eziyet kalmadı. Çocukları bana karşı doldurdu. Ben Halil'le severek evlenmedim. 15 yaşında çocuk sevgiyi ne bilsin? Aile baskısıyla ona verdiler. Beni oraya buraya para istemeye gönderiyorlardı. Boşanmak istiyorum" dedi.

Kaynak: Haber merkezi