ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 5 Eylül bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 4 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 4 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Eylül 2024 bölümü izle

Akrabasıyla kaçtığı iddia edilen Esra nerede?

Programa katılan Mehmet Güler, kızı Esra Kahya'nın çocukları ve eşini bırakarak akrabası Mustafa Turan ile kaçtığını söyledi. Esra'nın giderken 2 buçuk yaşındaki oğlunu ve evdeki altınları da götürdüğünü söyleyen Mehmet, "Esra benim yanımdaydı, evine gönderdim. Fakat evine hiç gitmemiş, eşi arayınca öğrendim. Benim akrabam Mustafa ile kaçtı" dedi.

Esra'nın yengesi Miyase, "İkisinin de aynı günde telefonları kapandı. O gün Mustafa bizimleydi. Telaşlı bir havası vardı. Antalya'da iş bulduğunu, 5-10 gün sonra döneceğini söyledi. Arabaya eşyalarını yükledi. Daha sonra ikisinin de kayıp haberi geldi. Üzerlerinde ziynet eşyası ve para var" diye konuştu.

İkisinden de hiç şüphelenmediğini söyleyen Mehmet, "Mustafa bir senedir benim evimde kalıyordu. Güvenmesem almazdım. Böyle akraba olmaz olsun. Kızımın da eşiyle bir sorunu yoktu" derken, Miyase de "İkisinin arasında bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Başka bir şey olmalı" dedi.

Gülşen ve Recep Mert barışacak mı?

19 yaşındaki bir çocuk annesi Gülşen Karakaya, eşi Recep Mert'in arkadaşı Buse Süratlı ile kaçtığını söylemişti. Canlı yayında Gülşen ile yüzleşen Recep, Gülşen'i kendisini aldatmakla suçlamış, onu istemediğini açıklamıştı. Gülşen ise aldatma iddialarını kabul etmiş, Recep'in de kendisini aldattığını ve bu konuda birbirlerini affettiklerini dile getirmişti.

Gülşen, "Dün Recep beni aradı, konuştuk. Barıştık" dedi. Recep ise "Barışma teklifi benden geldi. Ne kadar hata yapmış olsak da ortada bir çocuk var. Aramızda tarif edemediğim bir şey var" ifadelerini kullandı.

Recep, dün çocuğun kendisinden olduğuna inanmadığı yönündeki söylemleri hatırlatılınca "Artık öyle düşünmüyorum. Söylediğim şey yanlıştı" dedi.

MasterChef Türkiye son bölüm tanıtımı izle: MasterChef Türkiye 15.09.2024 Tanıtımı izle: MasterChef Türkiye son bölüm tanıtımı izle: MasterChef Türkiye 15.09.2024 Tanıtımı izle:

Gülşen Recep Mert Karakaya

Efkan, biyolojik babasıyla yüzleşiyor

Esra Erol sayesinde biyolojik annesiyle tanışan Efkan Erdoğan, babası Şenel'le canlı yayında yüzleşiyor. Anne Elvaniye Oral, "Sana kötülük yapmadım, iyi bir aileye verdim. Kardeşinin ayağında ayakkabı yoktu, patikle geziyordu. Çocuğu vermek babasının kararıydı. Oğlumu vermeseydim kocam çocuğunu kendisi öldürecekti. Hep beni döverdi, restoranlardan ekmek toplamıştım" ifadelerini kullanmıştı.

Canlı yayına bağlanan baba Şenel, "Beni bulmasını bekliyordum. Elvaniye yalan yanlış konuşuyor, söylediklerinin hepsi yalan. Aileyi bulan, çocuğu vermek isteyen Elvaniye'ydi" dedi. 

Elvaniye, iddiaları kabul etmedi. Şenel, "O çocuk benimse DNA testi istiyorum. Elvaniye beni sırtımdan vurdu" ifadelerini kullandı.

Sinirlerine hakim olmayan Efkan, hem annesine hem babasına "İnsan oğlunu para için satar mı?" diye bağırarak yayını terk etti.

Elvaniye, "Şenel hiçbir zaman Efkan'ın kendisinden olduğuna inanmadı. Büyük oğlumu kabul etti. Ama ben DNA testini kabul etmiyorum" diye konuştu.

Yayına geri dönen Efkan, "Beni verirken para aldıklarını duydum" iddiasında bulundu. Elvaniye ise "Ben para falan almadım, Efkan'ı alan aileyi bile tanımıyordum. Hiç görüşmedim" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Efkan'ı büyüten babası Kadir, "Elvaniye yalan söylüyor. Efkan'ı verirken o dönemin parasına göre 800 lira hastane parası verdik. Ertesi gün durumumuzun iyi olduğunu öğrenince 1 buçuk milyar istedi. Biz de bu paraları verdik" ifadelerini kullandı.

Elvaniye, "O gün takım elbiseli adamlarla geldiniz, 'avukatım' dediniz, çocuğu götürdünüz. Bunları niye söylemiyorsun? Niye yalan söylüyorsun? Ben para almadım" derken, Şenel de "Ben para alındığını falan görmedim" dedi.

Elvaniye'nin üzerine yürüyen Efkan, stüdyodakiler tarafından zor sakinleştirildi.

Kaynak: Haber merkezi