ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 4 Eylül bölümünde neler oldu?

Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi

Esra Erol'da 3 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 3 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 3 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 3 Eylül 2024 bölümü izle

Eşinin arkadaşı ile kaçan Recep Mert canlı yayında

Programa katılan 19 yaşındaki 1 çocuk annesi Gülşen Karakaya, eşi Recep Mert'in arkadaşı Buse ile kaçtığını söylemişti. Recep Mert, stüdyoya geldi. 

Recep Mert, Gülşen'e "Senin beni aldatmanı atlatamadım" dedi. Gülşen ise, "Sen de beni aldattın, biz birbirimizi affetmiştik. Sen bana 'benimle evlenmek zorundasın' demiştim" ifadelerini kullandı. Recep ise çocuk için evlenmek istediğini iddia etti. 

Gülşen, "Sen bana hamileyken çok çektirdin. Annen bana 'İnşallah o doğumhanede geberirsin' dedi" ifadelerini kullandı.

Recep, "Ben kurye olarak gece geç saatlere kadar çalışıyordum. Gülşen'le tartıştık, evden çıktı. 'Geleceğim' demiş, gecenin 3'ünde hamile haliyle pijamalarla dışarı çıkmış" dedi. Gülşen ise "Çünkü o gece kızın evine gittiğini öğrendim" diye cevap verdi.

Canlı yayına bağlanan Recep'in annesi Zeliha Hanım, "Gülşen benim eski gelinim artık. Benim için öyle. Ben Buse ile ilişkisini de desteklemiyorum, ikisini de desteklemiyorum. Buse'nin babasıyla bir gönül ilişkim olduğu doğru" dedi.

Gülşen, "Hepiniz evleneceksiniz zaten, yüzükler de takıldı. Niye yalan söylüyorsunuz ki?" diye sordu.

Zeliha, "Oğlum bebeğe her türlü yardımı yapıyor. Ben ona Buse'yle görüşürken yanlış yaptığını da söyledim. 'Ya o ya bu' dedim. 'Görüşme' dedim. Ben Gülşen'e de 'oğlumla evlenme' dedim" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına katılan Buse, "Biz Recep'le yanlış yaptık. Sadece bizim yanlışımız yok. 2 hafta önce barışmaya gittiğinde Recep Gülşen'in başkalarıyla resmini gördü" derken, Gülşen de "O benim arkadaşımdı" dedi.

Buse, "İlişkinin başında Recep'in başka bir arkadaşına yürümüştü, sonra Recep'e yürüdü. Çocuğun kimden olduğu bile belli değil" dedi. Gülşen, "Recep benden DNA testi istedi. Yaptıralım mı?" diye sordu.

Recep ise hala bu konuda şüpheleri olduğunu belirtti. Neden DNA testi yaptırmadığı sorusunu yanıtlayan Recep, "Test için param yoktu" dedi.

Kaynak: Haber merkezi