ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 3 Ocak bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 2 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 2 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Ocak 2024 bölümü izle

Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü

Serkan, çocuğuyla birlikte kaçan eşi Funda ile yüzleşti

Programa katılan Serkan Cengiz, eşi Funda Cengiz'in çocuğuyla birlikte Mehmet Kırcali'ye kaçtığını açıklamıştı. Eşi bulunan Serkan, canlı yayına bağlanan eşi Funda ile yüzleşti.

Kendini anlatmakta ve soruları cevaplamakta zorluk yaşayan Funda Cengiz, ''Mehmet ile 5-6 ay önce tanıştık. Telefonda tanıştık. Köyden tanıdığım bir arkadaşım Mehmet'in telefonunu verdi. Bu arkadaşım benim evli olduğumu bilmiyordu. Ona şiddet gördüğümden bahsettim, o da beni Mehmet'le tanıştırdı. Serkan beni de çocuklarımı da çok dövdü. Çok içki içiyordu. Beni kemerle dövüyordu. Beni dövdüğü için düşük yaptım. Komşum bu dayağa şahit. Serkan benim kafama silah da dayadı'' diye konuştu.

Mehmet Kırcali ise, ''Funda Hanım beni aradı. O şekilde tanıştık. Numaramı rastgele mi çevirdi, bir arkadaşından mı aldı bilmiyorum. Birkaç ay telefonla görüştük, sonra yüz yüze görüşmek istedi. Bir kere onu görmeye gittim. Sonra geri döndüm. Funda beni her gün Serkan işe gittikten sonra arayıp ondan şiddet gördüğünü söylüyordu. Onu kaçırmamı istedi'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Serkan'ın teyzesi Kader, ''Funda, markete çıktığında evini geri bulamayacak birisi. Yalan söylüyor, düşük falan yapmadı. Serkan alkol kullanmaz. Funda kandırılıp götürüldü. Onları tanıştıran kesinlikle Funda'nın annesiydi'' dedi.

İddiaları reddeden Funda, ''Annem Mehmet'i tanımıyordu'' dedi. Mehmet de bu iddiayı reddederek, ''Annesi kesinlikle beni tanımıyordu. Beni bilmiyordu'' dedi. Mehmet, ''Funda bana ilk tanıştığımızda evli olduğunu söylemedi. Ben onunla görüşmeye gittiğimde evli olduğunu söyledi'' diye ekledi.

Bulgaristanlı eşim beni dolandırarak kaçtı

Programa katılan 27 yaşındaki Hüseyin Yıldız, annesi ile birlikte başına gelenleri Esra Erol'a anlattı. Bulgar gelinleri tarafından dolandırıldıklarını söyleyen anne Fadime, ''Çocuğumu kandırarak evini sattırdı. Sonra başka bir adamın yanına kaçtı. 1 buçuk yaşında torunum var. Gelinim Meryem Yıldız, Serdar Yaba'ya kaçtı. O kadın buraya gelecek'' diye konuştu.

Hüseyin Yıldız, ''Meryem Minka ile sosyal medyada tanıştım. 1 yıl sonra evlendik. 1 erkek çocuğumuz var. Bir süre Bulgaristan'da yaşadık, sonra Türkiye'ye dönerek annemlerle birlikte yaşamaya başladık. Sonra bana sosyal medyadan canlı yayın yapılan bir uygulamadan mesaj geldi. Eşim burada canlı yayın yaparak insanlardan para topluyormuş. Ona bakmadığımı söylüyormuş. Bunu ona sorduğumda inkar etti. Düşmanları olduğunu, onun fotoğraflarını kullanarak onu rezil etmeye çalıştıklarını söyledi. Bundan 1 gün sonra eşim kayıplara karıştı. Siber suçlara başvurmak için karakola gidecektik, evden çıktık. Fakat o taksiye binerek otogara gitti. Oradan da Sakarya'ya, Serdar Yaba'nın yanına kaçtı'' ifadelerini kullandı.

14 yaşındaki Zilan ailesine video gönderdi, 'Ben sizden kaçıyorum' dedi

Programa katılan Yüksel Yılmaz, 14 yaşındaki torunu Zilan Yılmaz'ın Doğan Gözler tarafından kaçırıldığını söylemişti. Zilan'ın annesi Fatma, ''Yüksel kızımı evlendirmeye çalışıyordu'' demişti. Zilan'ın ailesine gönderdiği videoda ise, ''Ben sizden kaçıyorum'' demesi kafaları karıştırdı. 

Yüksel, torununa görücü getirdiği iddiasını reddetti. Esra Erol ise o gün eve gelen görücülerin iddiayı doğruladığını açıkladı. Fatma, Yüksel'e ''Sen beni darmadağın ettin. Yüreğimi yaktın'' diye isyan etti.

Yüksel, ''Zilan halasını, babasını marketten aramış, 'Beni kurtarın' demiş. 'Annem sürekli bohçayı elime veriyor, kocana git diyor' demiş. Fatma, Doğan Gözler'den yanaydı'' diye konuştu.

Video gönderen Zilan, ''Babamla annem ayrı. Ben Gaziantep'teyken beni annemle görüştürmediler. Annemle gizlice konuşunca, babam, babaannem ve amcalarım beni dövdü. Sonradan eve gelin gelen Doğan'ın eski eşi Rabia'ya dert yandım, bana Doğan'la tanışmamı söyledi. İstanbul'da annemle yaşarken babaannem İstanbul'a gelip beni zorla bir akrabasına verdi, nişanım yapıldı. Annem karşı çıkınca babaannem annemi dövdü. Ben sizden kaçıyorum'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi