Victoria's Secret meleği kansere yakalandı Victoria's Secret meleği kansere yakalandı

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 2 Ocak bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 1 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 1 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 1 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 1 Ocak 2024 bölümü izle

''Karım, 5 yaşındaki çocuğumuzu alarak kaçtı''

Programa katılan Serkan Cengiz, 32 yaşındaki eşi Funda Cengiz'in 5 yaşında çocuklarını alarak kayıplara karıştığını söyledi. Serkan Cengiz, ''2 Kasım sabahı eşim işe gitmemi istemedi. Ben de paraya ihtiyacım olduğu için gitmem gerektiğini söyledim. İşe gittikten sonra jandarma beni arayarak 'Eşine şiddet uygulamışsın, şikayet var' dedi. Ben de eve gittim, eşim evde yoktu. Kamera kayıtlarında eşimin Mehmet Kırcali diye biriyle evden kaçtığını gördüm. Beni şikayet eden kişi eşimin annesiymiş. Eşim kaçtıktan sonra boşanma davası açtı. Onun kandırıldığını ve başkası tarafından yönlendirildiğini düşünüyorum. Funda biraz saf, algı sorunları olan birisidir'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Funda'nın annesi Muazzez, ''Funda bana eşinin kafasına vurduğunu söyledi. Ben de jandarmayı aradım. Serkan'ın kızıma şiddet uyguladığını şahsen görmedim. Ama kızım bana uyguladığını söyledi. Funda daha önce bana boşanmak istediğini söylememişti. Funda saf, temiz kalpli biridir'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Funda Cengiz, ''Mehmet Kırcali'nin yanındayım'' dedi. Telefonu alan Mehmet Kırcali, ''Resimlerimi oradan kaldırın. Bir daha bizi aramayın'' dedi. Funda ise, ''Mehmet ile tanıştık, konuştuk. Boşanma davasını da açtım. Serkan'dan dayak yiyordum'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Kırcali, ''Biz boşanma davamızı açtık. Bizi bir daha rahatsız etmeyin. Telefonu açmayacağım'' dedi.

Kaynak: Haber merkezi