ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 1 Ocak bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 29 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 29 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Aralık 2023 bölümü izle

35 yaşındaki adam, 13 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdı

Programa katılan Yüksel Yılmaz, 13 yaşındaki torunu Zilan'ın 35 yaşındaki bir çocuk babası Doğan Gözler tarafından kaçırıldığını söyledi. Yüksel Yılmaz, ''Zilan'ın kaçırılması intikamdı. Doğan'ın Rabia diye bir eşi vardı, ikisi ayrılınca Zilan'ın babasının kardeşi Aykut, Rabia ile birlikte oluyor. Doğan da Aykut'tan intikam almak için Zilan'ı kaçırdı. Doğan, Zilan'ı 3 kere kaçırdı'' dedi.

‘Mickey 17’den ilk fragman ‘Mickey 17’den ilk fragman

Canlı yayına bağlanan Doğan'ın yengesi Seda, ''Bizim bu olaylarla alakamız yok. Doğan resmi olarak boşanmadı. Aykut Yılmaz, Rabia'yı kaçırdı. Doğan Zilan'ı kaçırmadı, Zilan Doğan'a mesaj atmış. Zilan 13 yaşındaysa, elinde telefonun ne işi var?'' şeklinde konuştu.

Canlı yayına bağlanan Zilan'ın annesi Fatma, ''Benim kızım telefon kullanmazdı. Daha önceden de kızımı intikam amaçlı götürmüşlerdi. Bunu Doğan Gözler yaptı. Eşimin kardeşi Doğan'ın eşini kaçırdığı için bunu yapıyor. Ben İstanbul'a geldiğimden beri Doğan yüzünden rahat edemedim. Kızımı okuluna gönderemedim. Kızımın psikolojisi zaten bozuktu. Doğan kızımın mahrem fotoğraflarını çekmişti, onu tehdit ediyordu'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Doğan'ın eski eşi Rabia, ''Zilan'ın kaçırılmasında kendimi sorumlu hissediyorum, benim inadıma küçücük çocuğun hayatıyla oynadı. Beni de 13 yaşındayken kaçırdı, hayatımı mahvetti. Çocukluğumu yaşayamadım. Beni 6 ay sakladılar, sahte kimlikle gezdim. Bizim resmi nikahımız yoktu. Ondan ayrılalı 1 sene oluyor. 1 sene bekar kaldıktan sonra Aykut ile evlendim'' diye konuştu.

''Hamileyken kocam ve görümcem tarafından dövüldüm''

Programa katılan Saime Çapın, eşi Mehmet Çapın'ın, görümcesi ile birlikte onu dövdüğünü söyledi. Saime, ''Hamile olduğumu söylediğim gün bana şiddet uyguladılar. Ayağım kırıldı. Bu adama 14 yılımı verdim. Son 3 yılda parayı buldu, değişti. Beni de değiştirmeye başladı. Bana nafaka vermemeye çalışıyor. 3 çocuğumuz var, çocuk yapmayı o istemişti. Mehmet çocuğu aldırmak istedi, ben istemedim. Ailesi de benden rahatsız oluyorlardı. Eşimin mobilya dükkanından bir şey almaya korkardım. O gün kürtaj yaptıracağım diye blöf yaptım, benimle gelmesini istedim. Benim yanıma dükkandaki elemanı yolladı. Ben de sinirle dükkana gittim, kavga etmeye başladık. Eşim bana vurdu, görümcem de saçlarıma yapıştı. Karakolda üzerimden saçlarımı topladım. Eşim bana vurunca yere düştüm, ayağım kırıldı'' diye konuştu. 

Kaynak: Haber merkezi