ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 29 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 28 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 28 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 28 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 28 Aralık 2023 bölümü izle

13 yıllık eşi evi terk etti

Programa katılan Ümit İlban, eşi Fatma'nın Cevdet Örücü'ye kaçtığını söyledi. 13 yıllık eşinin Bodrum'da olduğunu düşündüğünü söyleyen Ümit, ''Eşimle büyük bir sorunumuz yoktu. Bir gün Fatma'yı biri aradı, bir erkek sesi ona 'Merhaba canım' dedi. Kim olduğunu sorguladığımda, 'Sen kendini rezil etmeye çalışıyorsun. Ben kardeşimle konuşuyordum' dedi. Bir gece de onu sürekli biriyle mesajlaşırken yakaladım. Kimle mesajlaştığını sorduğumda söylemedi. Sinirlenip blöf yaptım, 'Böyle olmaz, çıkar yüzükleri ayrılalım' dedim. Ertesi gün annesi geldi, eşim annesine 'Biz ayrılacağız' dedi. Annesi bunun doğru olup olmadığını sorduğunda ben de 'Hayırlısı neyse o olsun' dedim. Bundan sonraki dönemde Fatma evden eşyalarını toplayarak ayrıldı. Cevdet'i misafirlikte otururken öğrendim. Dayımın oğlunun evindeydim. Dayımın oğlunun eşini arayarak Fatma'nın Cevdet diye biriyle kaçtığı haberini verdiler. Cevdet'i tanımıyordum'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Fatma'nın annesi Hürriyet Hanım, ''Kızımla kaçtığından beri görüşmedim. Ümit kızımı dövdü, kızım da benim yanıma geldi. Benim evimdeyken Cevdet'le kaçtı. Ümit sürekli gizli gizli kızımın telefon konuşmalarını dinlerdi, onu sözlü taciz ederdi ve evde ondan yemek saklardı. Ben Cevdet'i yeni öğrendim, tanımıyordum. Ümit, kızıma 'Ne yapmak istersen yap. Benden uzak dur' dedi'' ifadelerini kullandı.

Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü

Canlı yayına bağlanan Cevdet'in eski eşi Seda, ''2 buçuk yıldır Cevdet ile ayrıyız, 2 ay önce resmi olarak ayrıldık. Çocuğumun velayeti bende olmasına rağmen Cevdet 2 yıldır çocuğumu benden kaçırıyor. Cevdet alkol bağımlısı için onunla ayrıldım. Evliliğimiz 3 yıl sürdü, evliliğimizde fiziksel şiddet yoktu. Cevdet'in evli bir kadını çağırdığını duyduğumda hiç şaşırmadım. Daha önce de hayatında başka kadınlar vardı, başkalarıyla görüşüyordu. Buna ben de şahit olmuştum. Bunların hiçbiri umurumda değil. Ben sadece çocuğumu istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Ümit, ''O çocuğa Fatma dadılık yapıyormuş. Çocuk Fatma'ya 'anne' diyormuş'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Cevdet, ''Fatma şu an benim yanımda değil. Beraber kalıyoruz. Fatma ile 1 buçuk-2 ay önce tanıştık. Fatma kocasını istemiyordu. Fatma defalarca boşanmak istediğini söyledi, altınlarını da gönderdi. Ama Ümit kabul etmedi'' diye konuştu. Eski eşi Seda'nın iddialarına ilişkin açıklama yapan Cevdet, ''Seda annelik duygusu beslemiyor. Çocuğ bakabilecek düzgün bir evi de yok. O sosyetelik peşinde'' dedi.

Seda ise, ''Devlet velayeti vermeden önce beni denetledi. Bir sıkıntı olsaydı bana velayet verilmezdi'' diye cevap verdi.

Kaynak: Haber merkezi