ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 28 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 27 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 27 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Aralık 2023 bölümü izle

Karısı, patronunun kardeşiyle kaçtı

Programa annesi Özgül Bahşi ile katılan Okan Bahşi, eşi Hatice'nin çocuklarını alarak kaçtığını söyledi. Mart'tan beri 6 yaşındaki çocuğunu göremediğini söyleyen Okan, ''Biz bir çiftlikte ailecek çalışıyor ve orada kalıyorduk. Eşimle 7 yıllık evliliğimizde herhangi bir kavgamız, şiddet olayı olmadı. Eşim, çiftliğin sahibinin kardeşi Kubbettin İlhan ile kaçtı. Ben Kubbettin'in eşime yan gözle baktığının farkına varmıştım. Rahatsız olmuştum. Kubbettin, bana sürekli Hatice'yi kızı gibi gördüğünü söylüyordu. Kubbettin Hatice'den 26 yaş büyük. Ben Hatice'yi ve çocuğumu alarak çiftlikten ayrıldım. Ben İstanbul'da iş buldum. Hatice benimle gelmek istemedi. Ben de oğlumla eşimi çiftliğe, annemin yanına gönderdim. Kendim çalışmak için İstanbul'a gittim'' diye konuştu.

Okan'ın annesi Özgül, ''Gelinimle beraber kalıyorduk. Eşimin ameliyat olması gerektiği için hastaneye gittim. Gelinim evde yalnız kalmaması için küçük oğlum İstanbul'dan geldi. Biz eve döndüğümüzde Hatice sürekli biriyle mesajlaşmaya başladı'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Hatice Bahşi, ''Kubbettin ile ilişkimiz 4-5 ay önce başladı. Çiftlikte yaşarken aramızda bir şey yoktu. Kubbettin 52, ben 29 yaşındayım. İlişkim başladıktan sonra eşime açık açık her şeyi söyledim. Ben Okan'ların elinde hamal gibiydim. Beni hiçbir zaman gelin olarak görmediler. Kubbettin ile aramızda duygusal bir ilişki var. İlişkimiz karşılıklı başladı'' ifadelerini kullandı.

Yeğeniyle evlendi, altınları çalındı

Programa katılan Satılmış Yıldız ve gelini Melek, eşi Döndü Yıldız'ın altınları alarak sevgilisi Mehmet Alkan'la kaçtığını iddia etti. Satılmış, ''Döndü benim amcamın kızı. İstanbul'da evlilik dışı bir ilişki yaşıyordu. Annesi beni arayıp ağladı, kızına nikah kıymamı istedi. Bu şekilde Döndü ile evlendim. Sonra Döndü, gelinimin altınları da dahil bir sürü altını çalarak sevgilisine kaçtı. Döndü'nün Mehmet'ten çocuğu da var'' dedi.

Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti

Canlı yayına bağlanan Mehmet Alkan, ''Döndü ile 8 yıldır beraberiz, 4 yaşında bir çocuğumuz var. Benim resmi nikahlı bir eşim var ama ayrı yaşıyoruz. Boşanma davası sonuçlanmadı. Döndü ile aynı evde yaşıyoruz. Döndü'nün Satılmış ile evleneceğini bilmiyordum. Satılmış, Döndü'nün benimle dini nikahlı olduğunu bildiği halde onunla evlendi. Döndü ona 'amca' diyordu'' diye konuştu.

Gelin Melek, ''Döndü Yıldız kaçarken kayınvalidemin bana yadigar bıraktığı küpeleri, benim bileziklerimi ve altınlarımı da çaldı'' ifadelerini kullandı.

Sema Aygar nerede?

Kızı Sema Aygar'ın kayıp olduğunu söyleyen Nuriye Hanım, ''28 yaşındaki kızımın eşi beni arayarak kavga ettiklerini söyledi. Sema, o gün eşini eve almamış. Eşi o gün yemek yemek için gitmiş, sabah geri döndüğünde Sema evde yokmuş. 10 gün sonra da eşine boşanma davası açmış. Kızımın planlı bir şekilde kaçıp kaçmadığını bilmiyorum. Eşini çok severdi, nasıl bu duruma gelindi bilmiyorum. Kızım benimle hiç iletişime geçmedi, 4 aydır ondan haber alamıyorum. Sesine hasretim. Birileri tarafından kandırıldığını düşünüyorum'' dedi.

Esra Erol, Sema'nın bulunduğunu açıkladı. Canlı yayına bağlanan Sema Aygar, ''Senin bir kızın yok artık, öldü. Ben zorla evlendirilirken neredeydin? Bana 'kızım' deme. Benim peşimi bırakın'' dedi.

Kaynak: Haber merkezi