ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 3 Eylül bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 2 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 2 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Eylül 2024 bölümü izle

Kocam, arkadaşımla kaçtı

Programa katılan 19 yaşındaki Gülşen Karakaya, çocuğunun babası olan eşi Recep Mert Karakaya'nın kendisini aldattığını öne sürdü. "Kocam, arkadaşım Buse Süratlı ile kaçtı" diyen Gülşen, Ocak 2024'te Recep Mert ile evlendiğini belirtti. Evliliklerinin 2 ayının güzel geçtiğini söyleyen Gülşen, eşinin daha sonra kendisine kötü davrandığını açıkladı. Liseyi son sınıftayken bıraktığını da söyleyen Gülşen, "Hemşire olacaktım, olamadım. Benim çocukluk hayalimdi" dedi. Recep'in doğumunda onun yanına gelmediğini iddia eden Gülşen, "Ben doğum yaparken kocam Buse'yle birlikteydi. Beni aramadı bile. Her yerden engelledi" diye konuştu.

Gülşen, "Biz deliler gibi aşıktık. Bebeğime hem anne oluyorum, hem baba olmaya çalışıyorum. Malzemelerini satın alamıyorum, onu arıyorum 'param yok' diyor. Belki düzelir diye çok bekledim. Ben onun için okul hayatımı bıraktım" ifadelerini kullandı.

Gülşen'in annesi Meziyet Hanım, "Ben boşanmalarını istiyorum" derken, Gülşen ise "Ben aile olmak istedim. Ortada küçük bir çocuk var. Bana ileride babasını soracak. Ben ona ne diyeceğim?" diye sordu.

Canlı yayına bağlanan Buse, "Recep yanımda değil. Onunla görüşmüyoruz. En son 1 ay önce falan görüştük. Gülşen çocuğu göstermemekle tehdit ettiği için görüşmeyi kestik. Recep'le sevgiliydik. Gülşen evlenmeden önce Recep'i en yakın arkadaşıyla aldattı" ifadelerini kullandı.

Ali Koç ve Mourinho'ya Galatasaray derbisi göndermesi Ali Koç ve Mourinho'ya Galatasaray derbisi göndermesi

Gülşen ayrıca Recep'in annesiyle Buse'nin babası arasında bir ilişki olduğunu da iddia etti. Gülşen, "Kayınvalidem, Buse'nin babası ile kaçtı" dedi. Buse ise bu iddiayı reddetti.

Canlı yayına bağlanan Recep, "Annemle görüşmüyorum, hiçbir şeyi beni ilgilendirmiyor. Gülşen sevgiliyken beni aldattı, ben çocuğum için evlendim. Severek evlenmedim" derken, Gülşen gözyaşlarına boğularak "Ben seni sevgiliyken aldattım, çocuğumuz yoktu. Sen beni affettin, evlendin, bir de 'çocuk istiyorum' diyerek beni kandırdın" diye konuştu.

Gülşen'in kendisini evliyken de aldattığını da öne süren Recep, "Ben şehir dışındayken Gülşen başka bir arkadaşımla alkol almış, klübe gitmiş" dedi. Buse ile beraber olmasının sebebinin Gülşen'den hiç sevgi görmemesi olduğunu dile getiren Recep, "Beni aldatınca ondan soğudum. Sevgiyi Buse'de buldum" şeklinde konuştu.

Gülşen Karakaya Kimdir

Efkan gerçek ailesine kavuşabilecek mi?

Programa Aydın'dan katılan 24 yaşındaki Efkan Erdoğan, gerçek ailesini bulmaya geldi. Evlatlık olduğunu, onu büyüten babasıyla bir tartışması esnasında öğrendiğini açıklayan Efkan, "Annem ve babam buraya gelirse, beni görmelerini istiyorum. Görsünler, ben nasıl yetişmişim" dedi.

Efkan'ın gerçek anne ve babasının adlarının Elvaniye ve Şenal Oral, memleketlerinin Konya olduğu ve Efkan'ın Alper Can adında bir abisi de olduğu açıklandı. Ailesinin bulunduğunu duyan Efkan, hıçkırarak ağladı. Esra Erol, Efkan'ın bütün aile üyelerinin sağ olduğunu bildirdi.

Canlı yayına bağlanan Efkan'ın biyolojik annesi Elvaniye Oral, "Oğlum, yavrum! Seni benden kopardılar. Ben seni atmadım. Ben çok fakirdim" dedi. Elvaniye Hanım'ın ikinci eşi ise yola çıktıklarını ve stüdyoya geleceklerini söyledi.

Efkan Erdoğan Esra Erol

Kaynak: Haber merkezi