ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 2 Eylül bölümünde neler oldu?

12 yaşındaki Sudenaz nerede?

Çorum'da yaşayan 12 yaşındaki Sudenaz Kalabaş, 24 Ağustos'tan beri kayıp. Programa katılan Mehmet ve Hülya, kızlarını bulmaya geldi. 4 çocuğu olan ve boşanmış olan anne-baba, Sudenaz'ın daha önce de ablasıyla birlikte evden kaçtığını söyledi.

Hülya, şunları anlattı: "Ablasıyla birlikte kaçmıştı, ablası 20 gün sonra Sudenaz'ı hasta olduğu için bıraktı. Kendisi başka yere gitti. Sonra Sudenaz birkaç arkadaşıyla kalıyor. Dedesi çarşıda Sudenaz'ı görüp beni arıyor. Sudenaz'ı almaya gittik, bizi istemediğini söyledi. Ben de çocuğu yurda almaları için polise teslim ettim. Sonra beni bir avukat aradı, Sudenaz'ın yurtta kalmak istemediğini söyledi. Eve gelmek istediğini söyledi. Ben de Sudenaz'ı geri aldım. Sudenaz'da akdeniz anemisi hastalığı var. Tedavi için Ankara'ya götürdüm, geri geldik. O gün işe gitmiştim, evi talan etmiş. Bir miktar para alıp gitmiş. Ben kızımın kaçınca kimin yanına gittiğini, onu kimin tuttuğunu bilmiyorum. Sudenaz yine dedesiyle karşılaşmış, onun yanında kalmak istemiş. Dedesi de 'tamam' demiş, ama dedesinin yanından da 1-2 kere daha kaçtı. Pencereden kaçıp geri geliyormuş. Babam bana 'çocuğunu al, götür' dedi. Son kaçtığı gün annemin telefonundan İlhan Kütükçü isimli birini aramış, onun arabasına binip gitmiş. İlhan 'Sudenaz benim yanımda, o benim nişanlım. Biz evleneceğiz, peşimizi bırakın' dedi. Nerede olduklarını bilmiyorum."

İlhan Kütükçü'nün, onu tanıyan köylüler tarafından 'psikopat', 'köye huzur vermeyen' biri olarak tanımlandığı belirtildi. Jandarmanın İlhan Kütükçü'nün evine arama yapmaya gittiği öğrenildi.

Baba Mehmet, "Büyük kızım Sedef, annesiyle beni boşandırdı. Sahte hesap açıp benimle 3 yıl yazıştı. 3 yıl boyunca onunla konuştum, meğer kızımmış" dedi.

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Canlı yayında konuşan İlhan, şunları söyledi: "Sudenaz yanımda değil. Hiçbir şeyden haberim yok. Sudenaz benim bir arkadaşımın arkadaşıydı. Ben köyde çalışıyorum, ailemin yanında kalıyorum. Yanımdaysa gelin bulun. Nerede olduğunu bilmiyorum. Jandarmayı görünce şok geçirdim. Biz Sudenaz'la çok önceden görüşmüştük. Ama kaçırmam ne alaka? Sudenaz'ı en son 1 ay önce görmüşümdür. 'Biz nişanlandık, evleneceğiz' demedim, yalan söylüyorlar. Sudenaz'la normal bir arkadaşlığımız vardı. Duygusal ilişki yaşamadık. Bizi arkadaşım Emre Kara tanıştırdı. Sudenaz onun sevgilisiydi."

Canlı yayına İlhan'ın ailesi de bağlandı. İlhan'ın annesi, "Seni Sudenaz'la kim tanıştırdıysa ismini ver, kendini niye riske atıyorsun? Nerede ne zaman görüştüysen hepsini anlat. Bu çok büyük bir risk. Böyle bir risk alma" dedi. İlhan'ın babası ise "Emre kötü bir arkadaştı. Oğlumla görüşmesini hiç istemiyordum" dedi.

İlhan, "Az önce Sudenaz'ı arayıp başıma böyle bir şey getirdiğini söyledim. Sonra kapattım. Nerede olduğunu sormadım" dedi. Telefonu eline alan İlhan'ın bazı mesajlarını sildiği görüldü. Sudenaz'ı canlı arayan İlhan, "Sen şu an neredesin" diye sordu. Nerede olduğu yönündeki sorulara "Sana ne" cevabı veren Sudenaz, nerede olduğunu açıklamadı.  

Esra Erol Sudenaz Kalabaş Kimdir

Kaynak: Haber merkezi