Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü

aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 28 Kasım bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 27 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Kasım 2023 bölümü izle Esra Erol'da 27 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Kasım 2023 bölümü izle

''Eşim üzerime kuma getirdi''

Programa katılan Pınar Taşdemir, eşi Seyfi Taşdemir'in onu Emine Sönmez isimli kişi ile aldattığını ve Emine'yi üzerine kuma olarak getirdiğini açıkladı. Pınar Taşdemir, ''Ben kendi hakkımı değil, çocuklarımın hakkını istiyorum. Çalışamıyorum, çocuklarıma bakmam lazım. Fotoğraflarını gördüm, hiçbir şeyden haberim yoktu. Emine'nin Seyfi'de hamile olduğunu duydum. Benim tek derdim çocuklarım, başka hiçbir şey istemiyorum. Kocam börekçiydi, Emine orada bulaşıkçılık yapıyordu. Eşimin değiştiğini fark ettim. Bana şiddet uyguluyordu. 2 hafta boyunca pipetle çorba içmek zorunda kaldım. Bu evlilik hayatımı bitirdi. Eşim, şu an Emine ile benim evimde yaşıyor. Emine benim eşyalarımı kullanıyor, benim elbiselerimi giyiyor. Emine ile bir dönem dubleks evde beraber kaldık, o üst katta kalıyordu. Mecburen onu kabul etmek zorunda kaldım. Emine'nin kayıp olduğunu duymuştum, evden kaçmış. Sonra üst katımda kaldığını öğrendim, meğer kocam onu üst kata saklamış. Seyfi, enişteme durumu anlatmış, Emine'nin ondan hamile olduğunu söylemiş. Ben onları yakaladıktan sonra 6 ay boyunca Emine ile Seyfi ortadan kayboldu. Geri geldiklerinde ailem Seyfi'den boşanmamı istedi. Ama çocukları yanımda getirmemi kabul etmediler. Ben de çocuklarımı bırakamadığım için Seyfi'den boşanamadım'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Seyfi Taşdemir, ''Şu an orada timsah gözyaşları dökerek iftira atıyor. Biz 6 yıldır ayrı yaşıyoruz. Bir dönem aile büyüklerimizin ısrarıyla bir araya geldik, o sırada 2 çocuğumuz oldu. Biz boşanma sürecindeyiz, davalık olduk. Bu konularla avukatım ilgileniyor'' dedi.

Seyfi Taşdemir, Emine Sönmez ile birlikte olduğu, ikisinin bir çocuk sahibi olduğu ve şu an Pınar Taşdemir'in eskiden yaşadığı evde Emine Sönmez ile birlikte yaşadığına yönelik iddialara cevap vermedi.

Seyfi Taşdemir, ''Pınar Taşdemir'in eskiden oturduğu ev şu an Emine Sönmez tarafından satın alınmıştır'' diyerek telefonu kapattı.

Editör: Betül Vural