aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 27 Kasım bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 24 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 24 Kasım 2023 bölümü izle Esra Erol'da 24 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 24 Kasım 2023 bölümü izle

Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü

''Nikaha 4 gün kala terk edildim'' 

Programa katılan Aycan Acar, nişanlısı Onur Işık'ın nikaha 4 gün kala onu terk ettiğini söyledi. Işık'la dini nikahlı birliktelik yaşadıklarını belirten Aycan Acar, ''Çok iyi gidiyorduk. Ama nikaha 4 gün kala, ailesini Samsun'dan alıp getirdi. İş konusunda bir tartışma yaşadık. Tartışmaya annesi de dahil oldu. Annesi ile tartıştığım için beni terk etti. Onur Işık ile beraber iş yapıyorduk, tekstil dükkanı açmıştık. Onur bu işi kendi başına yaptığını söylüyor, ama sermayeyi benim sayemde elde etti. Onur tembel ve çalışmak istemeyen biriydi. Benim sayemde iş yapabildi. Benim hakkımı bana getirsin'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Onur Işık, ''Ben nişanı atmadım, Aycan Hanım attı. Aycan nikah kıymak istemedi. Ben böyle yaşamak istemediğimi söyledim. Aycan bana 'Nikah istemiyorum, korkuyorum. Eski kocam gibisin' dedi'' ifadelerini kullandı.

Hüseyin Avni Yıldız, evden kaçan eşi Selin ile yüzleşti

Evden kaçan eşiyle boşanmak için Esra Erol'a katılan Hüseyin Avni Yıldız, eşi Selin Yıldız ile yüzleşti. Selin Yıldız, ''Bundan 14 yıl öncesi için pişmanım. Hüseyin'e kaçtığım zaman 14 yaşındaydım. Muhsin ile duygusal ilişkimiz var, ama onun evliliğini ben bozmadım. Bütün kredi kartlarım ekside, hepsini Hüseyin kullandı. Altındaki arabayı benim çektiğim krediyle aldı'' dedi.

Hüseyin Avni Yıldız, ''Benim annem sana hep 'oturaklı ol' dedi. Sen süslenerek çarşıya çıktın, çocuklarla ilgilenmedin. Beni alkole sürükleyen sensin'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Muhsin Özcan'ın eski eşi Dilan Hanım, ''Boşandıktan sonra Muhsin çocukları göreceğini söylemişti, fakat mesaj atarak gelmeyeceğini haber verdirdi. Eşim, ben boşanmak istediğimde kendini ve beni öldürmekle tehdit eden bir adamdı. Evde temizlik yaparken Muhsin'e küçük kızımla ilgilenmesini söyledim, Muhsin beni duymadığı için kızım kafasını mutfak dolabına vurdu. Bunun üzerine tartıştık, Muhsin bana çocukları alıp annemin evine gitmemi söyledi. Sonrasında anlaşmalı boşandık. Muhsin'in benden boşanmasının sebebinin Selin olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.

Programa katılan Muhsin Özcan'ın babası Nurhak Bey, ''Oğlumun kararların arkasındayım, desteklemesem de bu onun hayatı. Oğlum Selin'i seçtiyse ben onun da arkasındayım'' dedi.

Editör: Betül Vural