aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 24 Kasım bölümünde neler olacak?

2 çocuğunu pilavcıya bırakıp kayıplara karıştı

Programa katılan Bahtınur Kara, kızı Neşe Ergenç'in 2 çocuğunu pilavcıya bırakıp kaçtığını iddia etti. Kızı Neşe'nin Oğuz Odabaş isimli madde bağımlısı bir kişi ile kaçtığını öne süren Bahtınur Kara, ''Kızım 1 aydır benim yanımda kalıyordu. Benim evimden kaçtı. Komşumun gelini Sinem, Oğuz'un kız kardeşiydi. Sinem ve Neşe arkadaştı, yeni tanışmışlardı. Neşe'nin kaçtığı 1 Kasım günümde, kızımla kahvaltı ettik. Ben 1 gibi evden çıktım, Neşe halsiz olduğunu ve gelmeyeceğini söylediği. 1 haftadır kötüydü. İnternetten şantaja uğramakla ilgili araştırmalar yapmış. Neşe nedense Sinem'in yanına gittikten sonra eşiyle boşanma kararı verdi. Neşe'nin 7 Kasım'a kadar kadın sığınma evinde olduğunu sanıyorduk. Çocukları akşam 10'da bir pilavcıya bırakmışlar. Bu pilavcı, Oğuz Odabaş'ın eskiden çalıştığı yermiş. Neşe'nin Oğuz ile kaçtığını pilavcının söylemesiyle öğrendik'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Sinem Hanım, ''Bahtınur Hanım bana iftira atıyor. Neşe ve abim Oğuz benim evimde hiçbir zaman bir araya gelmedi. Ben ikisinin ilişki yaşadığını da bilmiyordum. Neşe, annesinin baskıları yüzünden kaçtı. Markete bile gidemiyordu. Neşe'yi abim konusunda uyarmıştım, abimi ona kötüledim. Abime güvenmiyorum, beni evliliğimi bozmakla tehdit etmişti. Neşe de abimle işinin olmadığını, konuşmadığını söylemişti'' dedi.

Hüseyin Yıldız, kayıp eşi ile yüzleşti

Programa katılan Hüseyin Avni Yıldız, kaybolan eşi Selin Yıldız'ı aradığını söyledi. Eşinin Muhsin Özcan isimli biriyle kaçtığını dile getiren Hüseyin Avni Yıldız, ''3 çocuğumla ortada kaldım. Selin gelsin, boşanalım'' dedi. 

Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle

Esra Erol, Selin Yıldız'ın bulunduğunu açıkladı. 

Canlı yayına bağlanan Selin Yıldız, ''Benim kaçmamın sebebi sen ve annensin. Ben o eve 14 yaşında geldim, senin annen beni hep hor gördü. O altındaki arabayı benim paramla aldın. Ben sana bütün kartlarımı verdin. Bütün borçlarımı sen yaptın. Çocuklarımı bırakmam bir hataydı ama beni bu raddeye siz getirdiniz. Sen alkoliktin. Bana vurdun, beni ölümle tehdit ettin. Sen daha geçen gün Zeynep diye birine aşık olduğunu söylemedin mi? Boşanma konusunu ilk sen açtın. Ben Muhsin ile boşanmadan ilişki yaşamadım. Muhsin'in evliliğinde sorunlar vardı. O boşandıktan sonra ilişkimize başladık. Ne ben Muhsin'in evliliğini bozdum, ne de Muhsin benim evliliğimi bozdu'' diye konuştu.

Editör: Betül Vural