aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 25 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 22 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 22 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Aralık 2023 bölümü izle

Derya Çiftçioğlu bulundu

Kayıp kızları Derya Çiftçioğlu'nu aramaya gelen Emine ve İsmail'in kızları bulundu. Anne-baba, kızlarıyla kavuştu. Derya, ''Bir tehdit altında değilim. Evden kendi isteğimle ayrıldım. Zaten Engin'i istemiyordum. İstemediğim bir evlilikti. Beni sürekli aşağılıyordu. En son bana vurdu. Benim de canım buna çok sıkıldı. 1 senedir görüştüğüm bir kişi vardı, onun yanına gittim. Eşime boşanmak istediğimi söylemiştim, 'Ben seni seviyorum, boşamayacağım' dedi. Kocam benim komşularımla adımı çıkartıyordu, bana hep kötü davranıyordu. Canıma tak etmişti artık. Savaş oyununda edindiğim arkadaşlar vardı, onlarla birlikte oynuyordum. Oyunu eşim gösterdi. Başta oyunu sevmemiştim, sonra hoşuma gitti oynamaya başladım. Kaçarken ailemin yanına gitmek istemedim. O gün herkesi silip kaçtım'' diye konuştu.

Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu

Derya'nın eşi Engin de annesi Fatma ile canlı yayına katıldı. Engin, ''Ezilen tek taraf kızımla ben oldum. Bunu anlamış oldum'' dedi. Fatma, Derya'nın babasına ''Senin kızının sevgilisi kapının önüne taksiyle geldi. Bütün gün sevgilisiyle gezip geri geldi. Evde bir sürü telefon bozdu. Benim küpelerimi bozup yeni telefon aldı'' ifadelerini kullandı.

Fatma Hanım, ''Bu Derya'nın ilk kaçışı değil. Kaç kere başkalarına kaçıp kaçıp geldi. Hep aldattı kocasını. Oğlum, Derya'nın çocuğuna babalık yapmak için Derya'yı affetti. Derya'yı oyuna oğlu alıştırmadı. Derya ezelden beri o oyunu oynuyordu'' şeklinde konuştu.

Derya, ''Ben kaçtığım için memnunum. Kaçtığım yerden mutluyum'' dedi. Engin, ''Derya bana oyunda kadın arkadaşlarının olduğunu söylüyordu. Ama beni onlarla hiç tanıştırmıyordu'' diye konuştu.

Derya'nın kız kardeşi Damla canlı yayına bağlandı. Damla, ''Ben ablama haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Ablam kaçmamalıydı ama Engin de haksız. Ben oyun konusunda onları uyardığımda eniştem 'Ben bu oyundan para kazanıyorum' dedi. Engin 9 aydır ev kirasını, 4 aydır Elif'in okul servisini ödemiyor. Ne zaman evlerine gitsem oyun oynuyorlardı, evde huzur kalmamıştı. Ablamı bu oyuna alıştıran Engin. Ablamla çarşıya çıkıyorduk, sokakta yürüyen erkekten bile ablamı kıskanıyordu'' ifadelerini kullandı.

Engin, Derya'nın telefonuna casus yazılım yüklediğini ve dışarıdan Derya'nın onun telefonundaki mesajlarını sildiğini iddia etti. Derya ise bu iddiayı reddetti, ''Sadece eve geldiğinde telefonu elime alıp mesajlarını okuyordum'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Engin'in yengesi, ''Engin kendini savunamıyor. Derya'nın yaptığı her şeyi ben biliyorum. Engin çok temiz, mülayim birisidir. Ben deminden beri sesleniyorum, çıldırıyorum. Fatma Hanım da çok terbiyeli bir hanım. Derya hep evden kaçıyordu, Engin de hiç ses etmiyordu. Şimdi de sürekli Engin'e baskı yapıyor. Engin o kadar hatasız ki. Engin'i sessiz sakin buldu, sürekli onun üzerine gidiyor'' diye konuştu.

Kaynak: Haber merkezi