aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 22 Aralık bölümünde neler olacak?

Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Esra Erol'da 21 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 21 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Aralık 2023 bölümü izle

Savaş oyunu bağımlısı Derya Çiftçioğlu nerede?

8 gündür kayıp olan kızlarını arayan Emine-İsmail Akşit çifti, kızları Derya Çiftçioğlu'nun eşini arayarak ''Hakkını helal et, ben dayanamıyorum. Artık gidiyorum, kızım anneme emanet'' dediğini söyledi. Emine Akşit, ''Kızım 2 evlilik yaptı. İlk evliliğinden 11 yaşında bir çocuğu var, ikinci evliliğinden çocuğu yok. Eşi kızımın kaybolmasıyla hiç ilgilenmiyor, hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ben kızımın şu an bir çetenin elinde olduğunu düşünüyorum'' dedi.

İsmail Akşit, ''Kızımın 2 resmi var. Biri evden kaçmadan önce, biri de kaçtıktan sonra. Kaçtıktan sonraki fotoğrafında gözleri, dudakları şiş. Kızım baskı altında. Kızımı istiyorum'' diye isyan etti. Kızının kaçtığı günü anlatan İsmail Akşit, ''O gün işe gitmeden önce kızımla görüştüm. Evlerimiz çok yakın, camdan baktığımda onun camını görebiliyorum. İşten döndüğümde kızımı aradım, telefonda görüştük. Kızım bana telefonunun arızalı olduğunu, telefonu tamire bırakacağını söyledi. Bir daha da ondan haber alamadık'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Derya'nın eşi Engin, ''Herkes benim eşimin peşinde olduğumu bilir. Derya, 'Ailedeki herkes benim üzerime oynuyor, ben kaçacağım' dedi'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Derya'nın kız kardeşi Damla, ''Ablam kaçmadan 1 gece önce onunla görüntülü görüştüm. Yüzünün niye böyle olduğunu sordum, dişi ağrıdığı için öyle olduğunu söyledi. Ertesi sabah ablam bana 'Elif birkaç gün annemde kalacak' dedi. Ablamla dün gece görüştük, bana Engin'in ona vurduğunu söyledi. Ablamla eniştem oyun bağımlısıydı'' şeklinde konuştu.

Derya'nın eşi Engin, ''Derya ile yıllardır evliyim. Bu zamana kadar ona iki kere tokat attım. Dayakçı koca değilim'' dedi. 

Kızlarına çağrıda bulunan Emine ve İsmail çifti, ''Kızım, geri dön'' dediler.

Murat ve Seda yüzleşmesi

Hamile eşi Seda'nın kaybolmasının ardından programa katılan Murat Çalıcı, eşi Seda ile yüzleşti. Seda Çalıcı, sevgilisi Yıldıray Dalkıran'ın çocuğunun babası olduğunu söylemişti. Bu sözlere inanmayan Murat ise DNA testi istemişti. 

Seda Çalıcı, ''Murat bana şiddet uyguluyordu. Ben hep çalışıyordum, o ise hiç çalışmazdı. Benim kazandığım parayı da elimden alıyordu'' dedi.

Kaynak: Haber merkezi