Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi

aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 21 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 20 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 20 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Aralık 2023 bölümü izle

Nurcan ve sosyal medya fenomeni eşi Ferhat yüzleşiyor

Programa katılan Nurcan Gülal, sosyal medya bağımlısı eşi Ferhat'ın kendisini aldattığını söylemişti. Nurcan ve Ferhat, canlı yayında yüzleşti. Ferhat, ''Biz Nurcan'la iyi anlaşamıyoruz'' dedi.

Hayatında Nursen dışında biri olmadığını iddia eden Ferhat, ''3. biri yok'' dedi. Şennur'un kim olduğu sorulan Ferhat, ''Şennur kim? İlk kez duyuyorum ben bu ismi'' diye cevap verdi. Yayını terk etmeye kalkışan Ferhat, ''Sosyal medyada saçma sapan şeyler yazıyorlar. Kimse olayın diğer tarafını bilmiyorlar. Ben yayına daha fazla katılmayacağım. Boşanmak istiyorum, yarın da Samsun'a döneceğim'' diye konuştu.

Nurcan, ''Köye dönerken 'Gözüm hep burada olacak' demiştim. Ferhat da bana 'Söz veriyorum, bir daha yapmayacağım' demişti'' ifadelerini kullandı. 

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, ''Nursen Hanım'ı internetten tanıyorum. 60 yaşında bir adamın yanından çıkıp bana geldi. 5 çocuğu varmış, bana başta söylemedi. Programdan 1 hafta önce bana gitmek istediğini söyledi. Ben de 'Gidenin ayağına taş bağlamam' dedim. Ferhat'ın yanına gitmeden 1 gün önce benim yanımdan ayrıldı'' diye konuştu.

Kaynak: Haber merkezi