aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 20 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 19 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 19 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 19 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 19 Aralık 2023 bölümü izle

16 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 646. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Havva Memiş’in menüsü beğenildi mi? 16 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 646. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Havva Memiş’in menüsü beğenildi mi?

9 aylık hamile Seda Çalıcı nerede?

Programa katılan 25 yaşındaki Murat Çalıcı, 9 aylık hamile eşi Seda'nın kayıp olduğunu söyledi. Eşinin 23 Kasım'da kaçtığını belirten Murat, ''Eşim sürekli telefonunu benden saklardı. Sebebini sorduğumda, 'Bir şey yok' derdi. Ben de telefonunun dökümünü çıkartacağımı söyledim. Bir kere tanımadığım bir numaranın eşime 'Bebeğim' diye mesaj attığını görmüştüm'' dedi. 

Eşi için annesini silen Şerafettin, annesi Meliha ile yüzleşti

Oğlu Şerafettin'in gelini Elif yüzünden kendisini sildiğini iddia eden Meliha, ''Onlarla yüzleşmeye hazır değilim. Ama onlar buraya gelecek kadar yüzsüzler. Ben, oğlumun temiz bir ailesi olan kızla evlenmesini istemiştim. Ben onları el bebek gül bebek büyüttüm. Ben bu durumu hak edecek bir insan değildim'' dedi.

Canlı yayına katılan Şerafettin ve Elif, Meliha ile yüzleştiler. 

Kaynak: Haber merkezi