aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 19 Aralık bölümünde neler olacak?

''Gelinim oğlumu kaçırdı''

Programa katılan Meliha Gökçe, gelini Elif'in oğlunu kaçırdığını söyledi. Meliha, oğlu Şerafettin Gökçe'nin nişanlısı Elif Demirtaş ile kavga etmesi sonucu nikahın iptal olduğunu, daha sonra Şerafettin'in Elif'in yanına gittiğini ve bir daha da dönmediğini açıkladı. Meliha, ''Oğlum 4 yıl Elif'le birlikte yaşadı. 2 yıl da benim evimde gizli gizli yaşadılar. Elif evde bana görünmüyordu, ama ben evde olduğunu biliyordum. Elif'in sosyal medyasına baktığımda hiç hoş olmayan şeyler gördüm. Elif bir kulüpte çalışıyordu, kulüp ortamındaki kızları da biliyorum. Oğlum böyle birini hak etmiyor. Nikah gününden önce benim randevu ayarladığım kuaförü tercih etmedi. Daha sonra aynı kuaförde pedikür yaptırmak istediğini söyledi. Ben de 'Randevu varken yaptırsaydın. Artık yaptıramazsın, başka yerde yaptır' dedim. Bu inatlaşma sonucu nikah günü onun için ayarladığım makyözü de istemedi. Nikah günü her şeyimiz hazırken oğlum arayarak nikahın iptal olduğunu söyledi. Daha sonra ben Elif'in 2 çocuğu olduğunu da öğrendim. Oğlum, Elif'le barıştıktan sonra bize rest çekti. Kıza bir şey söylemiyorum, sitemim oğluma. Onu tek başıma büyüttüm, her şeyi feda ettim. Ben bunu hak etmedim'' diye konuştu.

İlay Erkök, Türkiye'den ayrıldı İlay Erkök, Türkiye'den ayrıldı

Canlı yayına bağlanan Şerafettin, ''Ben rezil olmaktan sıkıldım. Evet bazı şeyler yaşandı. Anlattığı şeyler doğru fakat bu noktaya gelene kadar yapılan şeylere de kimse 'dur' demedi. Annemin hakkını hiçbir zaman ödeyemem ama rezil olmaktan sıkıldım. Annemle görüşmedim çünkü her şeyde bizi suçlu oldular. Ben de bunu kabul edip kendimi geri çektim'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Elif, ''Meliha bana sürekli bel altı vuruyordu. Kimseyi kaçırmış değilim, kimseyi zorla alıkoymadım. Ben durup dururken kimseye hakaret edecek bir insan değilim. Bana küfür eden, aileme hakaret eden Meliha'ydı. Ben çocuklarımı da gizlemedim, oğlu da biliyordu. Eşim benim hayat hikayemi en başından beri biliyordu, annesine söylemeyen kendisiydi. Eşimin kız kardeşi Ayşe de bunu biliyordu. Ben nikahı iptal edince, sahte bir gelin bulup Şerafettin'in onunla rol icabı olarak evlenmesini istemişler'' ifadelerini kullandı. 

Editör: Betül Vural