19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 24 Ocak bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 23 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 23 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 23 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 23 Ocak 2024 bölümü izle

"16 yaşındayken 40 yaşında bir adamla zorla evlendirildim"

Annesi Songül Tüfekçi tarafından 8 yaşında terk edilen 18 yaşındaki Seda Nur Dalgıç, başına gelenleri anlatmak için Esra Erol'da programına katıldı. Seda Nur, "Annemi bulmak istiyorum. Annem beni bırakıp gittikten sonra hiçbir bağlantımız olmadı. Bildiğim kadarıyla bir abim var. Babamın ikinci evliliğinden de bir kardeşim var. Annem evi terk etmeden önce de hayatımız çok kötüydü. Baskı ve şiddet vardı. Sonra babam evlendi, üvey annem bizi hiç istemedi. O beni istemediği için babam beni 16 yaşındayken, 40 yaşındaki bir adamla zorla evlendirildim. Adamın yanında 1 ay kadar kaldım, hizmetçi gibiydim. Şu an onların yüzünden pavyonda çalışıyorum, ben bunların hiçbirini hak etmedim" diye konuştu.

Annesine seslenen Seda Nur, "Anne, ne olursa olsun çık gel" dedi.

Canlı yayına bağlanan Seda Nur'un babası Salim, "Evlendiği kişi 40 değil 30 yaşındaydı. Bunları söylemek istemiyorum ama ben bu kızı sokaklardan topluyordum. Bunun bana yaşattığı şeyi hiçbir kız babasına yaşatmamıştır. Seda bana zamanında uzaklaştırma çıkartıp başka sevgilisine kaçmıştı. Benim bugünden sonra Seda diye bir kızım yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: Betül Vural