ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 23 Ocak bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 22 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 22 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Ocak 2024 bölümü izle

Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi

"Kızımın evlenmesini değil, okumasını istiyorum"

Programa katılan Sultan Çelik, 16 yaşındaki kızı Nazlı'nın Batuhan Tetik ve ailesi tarafından kaçırıldığını söyledi. Kızını 7 aydır görmediğini söyleyen Sultan, "Kızım ben yokken gitmiş. Batuhan Tetik'in ailesi, 'Kız kendi isteğiyle geldi' demişler. Onlardan şikayetçi oldum. Onlar ise kızımdan haberleri olmadığını söylediler. Sonra bize bir kişi aracılığıyla ulaşarak anlaşma teklif ettiler, 'Daire alalım' dediler. Kızımın evlenmesini değil, okumasını istiyorum. Kızımı da Batuhan'ı da gören yok. Taraflar arasında aracılık yapan kişi, Batuhan'ın üvey annesi Burcu'nun annesi. Kızımın tehdit edildiğini düşünüyorum, önceden ona şantaj uygulanmasından korkuyordu. Batuhan'ın babası Erkan, 'Nazlı'yı teslim etmeyeceğiz' dedi. Bu Batuhan'ın kızımı ikinci kez kaçırışı" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Batuhan'ın babası Erkan, "Nazlı Çelik'i teslim etmeyeceğime dair bir şey söylemedim. Oğlum Nazlı'yı ilk kez kaçırdığında yerlerini bulup Nazlı'yı annesine ben teslim ettim. Sultan Hanım, Batuhan'ın Nazlı'yı tehdit ettiğini söylüyorlar. Bu yalan. Onlar Nazlı'yı başkasıyla nişanlamışlardı. Nazlı korkusundan bizim eve sığındı. Batuhan ve Nazlı'nın yerini bilmiyorum. Oğlum hakkında kayıp başvurusu yapmadım" ifadelerini kullandı.

Kızına seslenen Sultan, "Kızım, seni zorla tutuluyor. Onlar iyi insanlar değil. Yanıma gel, Nazlı" dedi.

"Telefonuma bir link geldi, eşim beni terk etti"

Programa katılan Haluk Çakıroğlu, telefonuna gelen bilinmeyen bir bağlantı yüzünden eşinin onu terk ettiğini söyledi. 2019 yılında eşi Seval ile evlenen Haluk, "Karım benim cennetim, her şeyim. Ben nefesimi ondan alıyorum. Bir hata yaptım. Telefonuma bir oyundan link geldi. Bu linkleri tıkladığımda uygunsuz fotoğraflar çıktı. Eşim bu olayı bir kere görmezden geldi, affetti. Ama bu olay tekrarlandığında eşim beni terk etti. Eşimi kazanmak için ne yapmam gerekiyorsa yapacağım" şeklinde konuştu.

Canlı yayına bağlanan Seval, "Haluk'un telefonunda gördüklerimden sonra ona güvenemiyorum. Ona birkaç kere şans verdim, ama artık içimde güven kalmadı. Güvenmediğim, inanmadığım bir insanla nasıl beraber olabilirim? Haluk'tan boşanacağım" dedi.

Kaynak: Betül Vural