ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 22 Ocak bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 19 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 19 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 19 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 19 Ocak 2024 bölümü izle

Sosyal medyadan tanıştığı sevgilisine kaçan Aysel nerede?

Programa katılan Vasfiye Hanım ve eşi Ahmet, kızları Aysel Kabak'ın sosyal medyadan tanıştığı Tamer Mercan'a kaçtığını söylediler. Acılı anne baba, "Aysel evliydi, boşanmıştı. Yıllardır bizimle yaşıyordu. 27 yaşında torunumuz da var. Bir gün evden kaçtı, sosyal medyadan tanıştığı Tamer'e kaçmış. Tamer bize 'Aysel'i otobüse bindirdim, geri gönderiyorum' dedi. Gelecek diye umutlandık ama gelmedi" dedi.

Aysel'in babası, "Aysel ile telefonda konuştum. Bana Tamer ile evleneceğini söyledi, ben de 'Tamam' dedim. Ama sonra telefonlarımızı engellediler. Kızımın hayatından endişe ediyorum" diye konuştu.

Aysel'e seslenen baba Ahmet, "Aysel, baba ocağına geri dön. Huzur içinde yaşayalım" dedi.

"Eşim kızımızı kaçırdı"

Programa katılan Serap Demir, eşinin 2 buçuk yaşlarındaki kızı Buğlem'i kaçırdığını söyledi. Serap, "Eşimin psikolojik sorunları var, çift karakterli birisi. 3 çocuğumuz var, onlara hiç sevgi göstermedi. Hiç sorumluluk almadı, çalışmadı. Ben dayanamayıp evi terk ettim. 2 buçuk yaşındaki kızımı aldı, sabah getireceğini söyledi. 20 gündür kızımı getirmiyor" dedi.

Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle

Esra Erol, Buğlem bebeğin bulunduğunu açıkladı. Serap Demir, kızına kavuşurken eşi de stüdyoya geldi. Serap'ın eşi, "Okuma yazmam yok, iş bulamadım. Ama onları hiç aç bırakmadım. Onlara sevgimi gösteremiyorum ama hep aynı çatı altında olalım istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ahmet, evden kaçan eşi Semiha ile yüzleşti

Eşi Semiha Acar'ın sosyal medyadan tanıştığı birinin yanına kaçtığını söyleyen Ahmet'in eşi bulundu. Canlı yayına bağlanan Semiha, "Ben senin yaptığını yaptım. Sen beni aylardır kovuyordun, gitmemi istiyordun" dedi.

Kaynak: Betül Vural