ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 19 Ocak bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 18 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 18 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 18 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 18 Ocak 2024 bölümü izle

Sosyal medya fenomeni karı-koca yüzleşiyor

Programa katılan Serkan, "Eşim Esra ile şöhret budalası olduk" dedi. Esra ile sosyal medya fenomeni olduktan sonra eşinin onu terk ettiğini söyleyen Serkan, eşi ile yüzleşti. 

Esra, "Bizim çekişmemizin sosyal medyayla alakası yok. Bizim sorunlarımız yıllar öncesinde başlamıştı. Ben sosyal medyayı eşim kıskandığı için bırakmıştım. Aylarca canlı yayın açmadım. Hatta takipçilerim de bunu fark edip neden bıraktığımı soruyordu. Eşim zaten kıskanç ve baskıcı biriydi, sosyal medya ile daha da arttı. Videoyu çekerken bile kavga ediyorduk. Uzaklaştırması varken, oğlum askere gideceği için onu özleyeceğini söyledi. Ben de bizimle kalmasına izin verdim. Eşim beni evden attığı zaman onun babası, benim öz dayımın evine gittim. Onları da tehdit ettiği için beni eve almadılar. Gidecek yerim yoktu, annem de istemiyordu. Bu olaydan sonra polise gidip uzaklaştırma çıkarttırmak zorunda kaldım. Biz defalarca davalık olduk. Bana yıllarca şiddet uyguladı. Sosyal medyadan önce aramızın çok iyi olduğunu, hiçbir sorun olmadığını söylüyor ama bu yalan. Boşanmak istiyorum" diye konuştu.

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu?

Serkan, "Ben de boşanacağım ama önce bütün konuşmalarını görmek istiyorum. Bu benim hakkım. Ben senden davacıyım" dedi.

Çift, anlaşmalı boşanma kararı aldı.

Kaynak: Betül Vural