Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle

aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 23 Kasım bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 22 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Kasım 2023 bölümü izle Esra Erol'da 22 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Kasım 2023 bölümü izle

14 yaşındaki Begüm ve Emine bulundu

Programa katılan Derya Alkan ve Fatma Yıldız, kayıp kızları Begüm ve Emine'yi aramak için geldi. 11 gündür kayıp olan 14 yaşındaki iki arkadaşın anneleri, gözyaşları içinde Esra Erol'dan yardım istedi.

Esra Erol, Begüm ve Emine'nin bulunduğunu açıkladı. Çocukların, polis ekipleri tarafından bulunduğu ve güvende oldukları belirtildi.

Canlı yayına bağlanan Begüm'ün amcası, ''Çocuklar iyi, Üsküdar Çocuk Şube kızları bulduğunda ben de oradaydım. Sağlıkları gayet iyi. Herkese teşekkür ederim'' dedi.

''14 yıllık eşim başkasıyla kaçtı''

Programa katılan Hüseyin Avni Yıldız, 14 yıllık eşi Selin Yıldız'ın başka bir adamla evden kaçtığını açıkladı. 3 çocuk annesi Selin Yıldız'ın 11 Kasım'dan beri kayıp olduğunu söyleyen Hüseyin Avni Yıldız, ''Selin o gün benim kız kardeşime mesaj atarak başkasını bulduğunu söylemiş. Daha sonra da bana veda mesajı attı. 'Ben mutlu olduğum kişiyi buldum, onunla mutlu olacağım. Sen de kendine iyi bak' yazdı. Selin, Muhsin Özcan ile kaçtı. Muhsin Özcan da kaçmadan önce kendi eşinden boşanmış. Ben Selin'in buraya çıkmasını ve benimle boşanmasını istiyorum. Artık soyadımı taşımasını istemiyorum. 13 yaşındaki kızımıza da veda mesajı atmış. 'Ben mutluyum, iyiyim. Bu yolun geri dönüşü yok' yazmış'' ifadelerini kullandı.

Nazlı Sekmen, onu aldatan kocası ile yüzleşti

Programa katılan Nazlı Sekmen, 2 çocuğunun babası eşi Serdal Sekmen'in kendisini Ayfer Çiv ile aldattığını açıkladı. Nazlı Sekmen ve eşi Serdal Sekmen, stüdyoda yüzleşti. Bütün Türkiye'den özür dileyen Serdal Sekmen, ''Nazlı ile ilk çocuğumuzdan sonra problemler yaşamaya başladık. Hep tek başıma mücadele ettim. Aileme hep bağlı kalmaya çalıştım. İkinci çocuk olmadan önce tartışmalarımız çoğaldı, çocuktan sonra da aynı şekilde devam etti. Ayfer ile birlikteyiz. Nazlı'nın aldattığımı öğreneceğini düşünmüyordum. Sırbistan'dan erken dönüp Ayfer'e gitmedim, bir arkadaşımın yanında kaldım. Ayfer'le ilişkim için pişman değilim, sadece bu şekilde olduğu için pişmanım'' dedi. 

Nazlı Sekmen, eşi ile sorunlar yaşadığını reddetti. Nazlı Sekmen, ''Serdal bana Ayfer'in ona büyü yaptırdığını söylemişti. Biz 17 yıl boyunca sorun yaşamamıştık, Serdal Ayfer ile tanıştıktan sonra son 1 ay içinde çok değişti'' ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural