aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 22 Kasım bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 21 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Kasım 2023 bölümü izle Esra Erol'da 21 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Kasım 2023 bölümü izle

Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim

14 yaşındaki Begüm Alkan ve Emine Yıldız, 10 gündür kayıp

Programa katılan Derya Alkan ve Fatma Yıldız, arkadaş olan 14 yaşındaki kızları Begüm Alkan ve Emine Yıldız'ın 10 gündür kayıp olduğunu söylediler. Kızlarını arayan anneler, gözyaşları eşliğinde ''Kızlarımızı bulun'' dediler. Fatma Yıldız, ''Kızlar birbirlerini kötü etkilediği için arkadaş olmalarını istemiyorduk. Bu ilk kaçışları değil, daha önce de kaçmışlardı. Sosyal medyada hoş olmayan paylaşımlar yapıyorlardı'' dedi.

Derya Alkan, ''O gün kızımla psikolog randevumuz vardı, eve döndük. Ekmek almak için evden çıktım, eve döndüğümde kızım gitmişti. Begüm daha önce de evden 2-3 kez kaçmıştı. 9 aydır iyiydi. Öncesinde her seferinde Emine ile kaçmıştı'' diye konuştu.

Fatma Yıldız, ''Ben de o gün çalışıyordum. Öğle arasında eve geldim, kızımla yemek yedik. Sonra evden çıkıp işe döndüm. Eşim de işe gitmek için çıkmış, Emine eşim giderken yatıyormuş. Akşam 7 gibi kızım arayarak Begüm'ün evden kaçtığını haber verdi, Emine'yi sordu. Eve döndüğümde Emine de gitmişti'' ifadelerini kullandı. Fatma Yıldız, Emine ile Begüm'ün önceki kaçışlarında geceyi hiç dışarıda geçirmediğini belirtti.

Derya Alkan, ''Begüm akşam 6-7 gibi telefonunu açtı, babasına 'Beni merak etmeyin, söz veriyorum yarın döneceğim' diye mesaj attı'' ifadelerini kullandı.

Fatma Yıldız, ''Kaybolduktan 2 gün sonra Emine'nin arkadaşı bana bir fotoğraf attı. Fotoğrafta Emine ve Begüm, Mustafa Yazıcı isimli bir kişiyle kafedeler. Mustafa, Begüm'ün sevgilisiymiş ve ona ev tutmuş. Bunu Emine, daha öncesinde arkadaşına anlatmış. Arkadaşı da bize söyledi. Fotoğrafın çekildiği gün Mustafa Yazıcı'nın kuzeni Mehmet Yazıcı da onlarla berabermiş'' şeklinde konuştu.

İki anne, Mustafa ve Mehmet Yazıcı'dan şikayetçi olduklarını belirtti. Derya Alkan, ''Polis bize Yazıcı'ları getirdi, Yazıcı'lar kızları Yenikapı sahilinden tanıdıklarını söylediler. Kızlar, bu kişilere kalacak yerleri olmadığını söyleyip yardım istemişler. Bu kişiler de kızlarımızı önce günlük eve götürmüş, sonra da gezdirmeye çıkarmışlar. Polis, Yazıcı'ları aradığında kızlar bunu duyarak kaçmışlar'' ifadelerini kullandı.

Esra Erol, Yazıcı'lar ile iletişime geçildiğini ama ikilinin yayına bağlanmak istemediğini söylediğini açıkladı.

Mustafa Kulaksız, kendisini dolandırdığını iddia ettiği Rus eşi Olga ile yüzleşti

64 yaşındaki Rus eşi Olga Karakaya tarafından dolandırıldığını iddia eden 70 yaşındaki Mustafa Kulaksız, stüdyoya gelen eski eşi ile yüzleşti. Olga Karakaya, ''26 yıldır Türkiye'deyim. Mustafa Kulaksız yalancıdır. Benim alnım ak. Mustafa evinin tapusu benim üstüme çünkü ben o evi satın aldım. Evi 210 milyara satın aldım. Bizi Mustafa'nın arkadaşı tanıştırdı. Mustafa 1 buçuk ay boyunca benim yanıma gelip gitti, daha sonra benim evimde yaklaşık 3 ay yaşadık. Dini nikahımız da vardı. Ben evi, birinden borç alarak satın aldım'' diye konuştu.

Mustafa Kulaksız, ''Olga benden evimi satın almak istedi. Ama para vermedi. Evi alana kadar beni kimseyle görüştürmedi, 1 ay dışarı çıkartmadı'' dedi.

Olga Karakaya, hakkındaki bütün iddiaları reddetti.

Editör: Betül Vural