aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 21 Kasım bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 20 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Kasım 2023 bölümü izle Esra Erol'da 20 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Kasım 2023 bölümü izle

''Sırbistan'a çalışmaya gönderdiğim eşim beni aldattı''

Programa katılan Nazlı Sekmen, Sırbistan'a çalışması için gönderdiği 18 yıllık eşi Serdal Sekmen'in onu aldattığını söyledi. Nazlı Sekmen, ''Buraya geleceğimi rüyamda görsem inanmazdım. Son 1 senede bana bunları yaptı. Önceden bunları yapacak bir adam değildi, ben kendimden önce eşime güveniyordum. Benim evimi, ocağımı Ayfer Çiv dağıttı. Eskiden köye gittiğimde eşim beni özler, hemen çağırırdı. Artık eşim beni çağırmamaya, dönmem için acelem etmemem gerektiğini söylemeye başladı. O zaman şüphelenmeye başladım. Memleketten döndüğüm akşam eşimin telefonunu gizlice karıştırdım. Ayfer Çiv ile birlikte fotoğraflarını gördüm. Bu kadını benim evime, yatak odama kadar getirmiş. Ona neden bunları yaptığını sorduğumda, 'Sen gör diye yaptım' cevabını verdi. Beni istemediğini söyledi, ondan boşanmam için fotoğrafları çektiğini ve telefonunda tuttuğunu açıkladı. Daha sonra çok pişman olduğunu, kendini affettireceğini söyleyerek Sırbistan'a çalışmaya gitti. Aylar sonra eniştem bana Serdal'ın Türkiye'ye döndüğünü söyledi. Benimse bundan haberim yoktu'' diye konuştu.

''63 yaşındaki Rus eşim tarafından dolandırıldım''

Programa katılan 70 yaşındaki Mustafa Kulaksız, 63 yaşındaki Rus eşi Olga Karakaya tarafından dolandırıldığını iddia etti. İlk eşini kaybettikten sonra yeni bir evlilik yapan Mustafa Kulaksız, Olga Karakaya ile dini nikah ile birkaç ay birliktelik yaşadığını söyledi. Kulaksız, Rus eşi Olga Karakaya'nın bütün altınlarını ve parasını toplayıp kaçtığını açıkladı. Mustafa Kulaksız, ''Mahalledeki komşularım tarafından Olga Karakaya ile tanıştırıldım. Başlarda aramız iyiydi. Ama bütün mallarımı almaya başladıktan sonra tavırları değişti. Olga Karakaya, benden nikah için 2 bilezik ve ev istedi. Ben de tapuyu onun üzerine yaptım. Tapuyu aldıktan sonra bana kötü davranmaya başladı'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Asuman Hanım, ''Mustafa Kulaksız ile Olga Karakaya'yı ben tanıştırdım. Olga Hanım, dayımın eski eşiydi. Onlara birbirlerinin telefon numaralarını verdikten sonra aradan çekildik. Tapu olayından haberimiz yoktu. Olga Hanım, dayımla 1 buçuk yıl evli kalmıştı. Dayıma da aynı şekilde ona ev, araba vs. vermesi konusunda ısrarcı olmuş'' dedi.

Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle

Mustafa Kulaksız, ''Asuman Hanım ve eşi Nizamettin beni Olga ile tanıştırmadan önce bu konuda uyarmışlardı'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Nizamettin Bey, ''Benim altın, tapu olaylarından haberim yoktu. Ben sadece onları tanıştırıp aradan çekildim'' dedi.

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, ''Olga Karakaya ile aynı köydenim. Bu kaçıncı eşi bilmiyorum. Şu an köydeki evi satılık. Evlendiği zamanlarda köyden gidiyor, boşanınca köye dönüyor'' ifadelerini kullandı.

''19 yaşındaki kızımın fuhuş batağına düştüğünden şüpheleniyorum''

Programa katılan Adnan Savucu, 3 buçuk aydır kayıp olan 19 yaşındaki kızı İrem Savucu'nun 'fuhuş batağına düştüğünden' şüphelendiğini söyledi. Adnan Savucu, ''Kızım kaçmadan önceki gece 3'e kadar ağlamış. Beyninden ameliyat olmuştu, hastaydı. Ameliyattan sonra sürekli evden gitmeleri başladı. Kötü bir arkadaş grubuna dahil oldu. Sultan Budak isimli bir kız, İrem'in hayatına girdikten sonra İrem değişti. Sultan'a kızımın yakasından düşmesini söyledim. Ama görüşmeye devam ettiler'' dedi.

Esra Erol, İrem Savucu'yu bulduğunu açıkladı. Canlı yayına bağlanan İrem Savucu, ''Beni kolum kırık bir şekilde sokakta, karakolda bıraktığın zamanları hatırla. Babam şu an mağduru oynuyor ve bu benim zoruma gidiyor. Ben asla keyfimden kaçmadım. Bunun öncesi de var. Benim nerede çalıştığımı, ne iş yaptığımı bütün akrabalarım biliyor. Şu an beni yanlış gösteriyor. Evi babamdan gördüğüm şiddet yüzünden terk ettim. Ben şu an bir kafede garsonluk yapıyorum. Babam beni giyim tarzım, arkadaşlarım sebebiyle evden kovdu'' dedi.

Editör: Betül Vural