aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 17 Kasım bölümünde neler olacak?

Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle

Esra Erol'da 16 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Kasım 2023 bölümü izle Esra Erol'da 16 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Kasım 2023 bölümü izle

''5 aylık çocuğumla sokağa atıldım''

Programa katılan Adalet Savaşçı, kocası Cüneyt Danış'ın onu 5 aylık çocuğu ile sokağa attığını söyledi. Savaşçı, ''Hamile olduğumu duyunca beni baba evine gönderdiler. Çocuğumun beşiğini ve eşyalarını yakıp atmışlar. Ben o eşyaları tarlada çalışarak almıştım. Cüney beni gönderdikten sonra 5. bir kadını eve getirdi. Evlenmek için gittiğimde beni dolandırmaya çalıştı. Benim çocuk doğuramayacağımı düşünerek benimle evlenmiş, hamile kalınca benden ayrıldı. Beraber 4 ay birliktelik yaşadık, bana yaklaşımı kötüydü. Bana hep şiddet uyguluyordu. Ne niyetle benimle evlendiğini bilmiyorum. Onun çocuklarına annelik de yaptım. Hamile olduğumu söylediğimde 'Çocuğu aldır' dedi. Cüneyt'in başka yerde eşi varmış, onunla 2 çocukları varmış. Beni çocuklarına bakıp hizmetçilik yapmam için evine aldı. Cüneyt'in benden sonraki eşi, Cüneyt'in evinde intihar etmiş'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Cüneyt Danış, ''Adalet ile 3 ay beraber yaşadık, anlaşamayınca babasının evine döndü. Adalet yalan söylüyor. Benim eşim meme kanserinden vefat etti. 4 tane oğlum vardı. Adalet ile görücü usülü evlendik. Ona gelinimle iyi anlaşmasını söyledim. Sonra gelinimle tartışıp onu evden kovmuş. Bunun üzerine tartıştık ama konu kapandı. Adalet ile bir türlü anlaşamadık. İddia ettiği gibi görüştüğüm başka bir kadın yok. Adalet'ten sonra Ayşegül isimli bir kadınla birliktelik yaşamaya başladım, ama Ayşegül intihar ederek öldü. Ondan sonra Adalet'i hamile olduğu için eve geri getirdim. Hamilelik sürecini evimde geçirdi, doğumunu da yaptı. Bütün akrabalarım da Adalet'e yardımcı oldu'' ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural