aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 16 Kasım bölümünde neler olacak?

''18 yaşındaki kızım, eşinin kuzeniyle kaçtı''

Programa katılan Sibel Kalburcu, 18 yaşındaki evli kızı Yağmur'u aradığını açıkladı. 1 çocuk annesi Yağmur Özaltın'ın, eşinin akrabası Enes Ceyran tarafından kaçırıldığını iddia eden Sibel Kalburcu, ''Kızım, eltisiyle birlikte çarşıya para çekmeye çıkıyor. Bundan sonra kızım çocuğuyla ortadan kayboluyor. Kızım Enes ve Selahaddin Ceyran tarafından kaçırıldı. Onun isteyerek kaçtığına inanmıyorum. Benim kızım bunları tek başına yapabilecek biri değildi. Enes Ceyran, damadımın teyze oğlu. Enes İstanbul'dan Afyon'a gelerek kızımı kaçırdı, sonra da onu İstanbul'a götürdü. Enes de dini nikahlı evli, bir çocuğu ve karısı hamile'' dedi.

Enes'in dini nikahlı eşi Semiha Hanım, canlı yayına bağlandı. Semiha Hanım, ''Enes'le çocuğumuz var ama hamile değilim. Kendileri resmi nikah kıydırmak istemediği için dini nikahlı birliktelik yaşıyoruz. Eşim bana 'Ehliyet almaya Aydın'a gidiyorum' dedi, o tarihten beri onu görmüyorum. Bütün para ve altınları benden aldı, bir gün boyunca telefonuna ulaşamadım. Sonra beni arayıp, 'Kendine iyi bak, evde tek kalma. Annemlerde kal' dedi. Enes ve Yağmur birlikte kaçtılar. Birkaç aydır birlikteler, Enes'in telefonunda Yağmur'un numarasını görüyordum'' dedi.

Kızının çocuğunun şu an kendisinde olduğunu açıklayan Sibel Kalburcu, ''Yağmur, kaçarken çocuğu yanına almıştı. Daha sonra çocuğu bana geri gönderdiler'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Yağmur'un 18 yaşındaki eşi Yusuf Özaltın, ''Yağmur kaçtığı gün ben inşaatta çalışıyordum. Haberi aldıktan sonra emniyete gidip ifade verdim. Eşimden son dönemlerde hiç şüphelenmemiştim, biz çok mutluyduk. Kaçtığı günün sabahı, sabah erkenden işe kalktım. Eşim kıyafetlerimi ayarlamıştı. İşe gittim, öğlen 2-3 gibi beni aradı. Bana çarşıya para çekmeye çıktığını söyledi. Ben Yağmur'un isteyerek gittiğine inanmıyorum'' ifadelerini kullandı.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Canlı yayına bağlanan Semiha'nın babası İrfan Bey, ''Enes, hem damadım hem de kaynımın oğludur. Torunum benim nüfusuma kayıtlı. Yağmur'la Enes'in ilişkisini destekleyen kişi Enes'in babasıdır. Yusuf'un annesi ile Enes'in annesi kardeş. Enes'in annesi, Enes Yağmur'u kaçırdıktan sonra Yusuf'un annesine 'Ben sizden intikamımı aldım' demiş'' dedi.

Sibel Kalburcu, ''Enes'in annesi Tuncay Ceyran, Yusuf'un annesine 'Enes Yusuf'tan önce Yağmur'u sevmişti. Yağmur benim gelinimdir' demiş'' diye konuştu.

''Kardeşimi babam ve üvey annemden kurtarmak istiyorum''

Kardeşi Hatice Duru'yu babası Mehmet ve Gurbet Duru'yu üvey eşinden kurtarmak istediğini söyleyen Esra, ''Kız kardeşim ile kaçak görüşüyorum. Onu okula yollamıyorlar, zorla çalıştırıyorlar. 16 yaşındaki kardeşim liseye gidemiyor. Epilepsi hastalığı var, ilaçlarını ben gönderiyorum. Sosyal hizmetler ile görüşüyorum, sosyal hizmetler bana yardım edeceğini söyledi. Ama 3 aydır bir şey yapmıyorlar'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Mehmet Duru, ''Kızım benim yanımda, imkanım olmadığı için onu okutamıyorum. Gerekli başvuruları yaptım fakat elimden başka bir şey gelmiyor. Onu zorla çalıştırdığım yalandır'' dedi.

Editör: Betül Vural