aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 14 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 13 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 13 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 13 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 13 Aralık 2023 bölümü izle

''Hamileyken sokağa atıldım''

Programa katılan Aysel Hanım, nişanlısı Ali Serin'in ailesi tarafından hamileyken sokağa atıldığını söyledi. Aysel Hanım, ''Biz 1 buçuk-2 yıl önce, ben eski eşimden boşanma sürecindeyken tanıştık. Ailelerimiz birlikteliğimizi hiç istemedi. Ben hamile kaldıktan sonra Ali'nin ailesi beni mecburen kabul etmek zorunda kaldı ve nişanlandık'' dedi. Aysel Hanım, Ali Serin'in kendisine tecavüz ettiğini de belirtti.

Ali Serin'in ailesiyle birlikte yaşarken kaynanasının yediği yemeğe bile karıştığını söyleyen Aysel Hanım, ''Çocuğumla bana ne ekmek, ne su verdiler'' dedi.

Esra Erol'da 20 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 20 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Eylül 2024 bölümü izle

Canlı yayına bağlanan Ali'nin annesi Safiye Serin, ''Aysel'in anlattığı her şey yalan'' dedi.

Aysel Hanım, ''Ali'nin annesi bana ne yemek, ne temizlik yaptırıyordu. Bana yemek vermediği için kendim yemek yapıyordum, 'Senin yaptığın yemek yenmez' diyorlardı. Ama sofrada herkes benim yemeğimi yiyordu'' diye konuştu.

''Eşim diyalize gitti, evi terk ettim''

Programa katılan Sevim Gündüz, eşi Ali Gündüz'den boşanmak istediğini söyledi. Emrah Yaşlı'yı sevdiğini ve bu sebeple eşinden boşanmak istediğini açıklayan Sevim Gündüz, ''Ben evden kaçtım, eşim beni arıyordu. Ben boşanmak istediğimi söyleyince eşim Ali boşanmayı kabul etmedi. Bu yüzden programa katıldım, eşimden boşanmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Ali Gündüz'le 5 yıldır evli olduğunu belirten Sevim Gündüz, ''Başta evliliğimiz çok güzeldi. Sonra bozulmaya başladı. Ali böbrek hastası olduğu için çocuğumuz oluyordu. Ben de anne olmak istiyordum. Eşimden tedavi olmasını istedim ama o kabul etmedi. Zaten çocuk sevmez, istemezdi. Ben de o zaman boşanmak istedim, ama kabul etmedi'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Ali Gündüz, ''Eşim 27 Kasım'da evden kaçmıştı, ben diyalize gitmiştim. Geri döndüğümde eşim evde yoktu, not bırakmıştı. Bana Emrah'dan bahsetmemişti. Ben Sevim'e şiddet uyguladım, ama önce bana o saldırmıştı'' şeklinde konuştu.

Sevim Gündüz, ''Ali'nin annesi beni hiç istemedi. Benim boğazıma sarılarak darbetti. Hakkında darp raporu aldım'' diye konuştu.

Ali Gündüz ise, ''Sevim ev işlerini, temizliği yapmıyordu. Gelinlik görevini yerine getirmiyordu. Kendi halinde yaşıyor gibiydi'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Ali Gündüz'ün yengesi, ''Sevim'i severdik ama sosyal medya bağımlısı oldu. Onu çok kez uyardım. Sabaha kadar sosyal medyadan çıkmazdı. Herkes Sevim'den şikayetçiydi, ama Sevim kaçmasaydı Ali ondan boşanmazdı'' dedi.

Editör: Betül Vural