aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 13 Aralık bölümünde neler olacak?

1 çocuk annesi Tuğba Ay nerede?

Programa katılan İsmet ve Semiha Birdal, evli ve 1 çocuk annesi kızları Tuğba Ay'ı aradıklarını söylediler. İsmet Birdal, ''1 yıldır kızımı göremiyoruz'' dedi.

Tuğba Ay'ın, eşinden boşanmak istediği ama çevrenin tepkisinden çekindiği için boşanamadığı belirtildi. Tuğba Ay'ın, eşine ''Annemlere kalmaya gidiyorum'' diyerek ortadan kaybolduğu aktarıldı. 

Semiha Birdal, ''1 yıl içinde bir kere görüştük. Biraz konuştuktan sonra kaçtı. Nurcan isimli kız arkadaşının yanında Aydın'da kaldığını düşünüyorum. Kızımın, Nurcan'ın kardeşi Semih Turan ile bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Kızım bana önceden Semih ile ilişkileri olduğunu ama ayrıldıklarını söylemişti'' diye konuştu. 

Esra Erol, Tuğba Ay'ı bulduğunu açıkladı. Canlı yayına bağlanan Tuğba Ay, ''Ben zaten ortaya çıkacaktım. Programa katılmanıza gerek yoktu. Uzaklaşmak istediğim için kaçtım. Aileme eşimle aramızda şiddetli geçimsizlik olduğunu öncesinde söylemiştim. Semih Turan ile önceden ilişkimiz vardı, şu an yok. Kızımla beraber bir evde kalıyorum, yanımda kimse yok'' ifadelerini kullandı.

Eşiyle boşanmak istediğini söyleyen Tuğba Ay, Esra Erol'un teklifini reddederek programa katılmayacağını söyledi.

Hüseyin Bardakçı, eşi İrade Bayrakçı ile yüzleşti

Programa katılan Hüseyin Bayrakçı, 14 yıllık eşi İrade Bayrakçı'nın kendisini dolandırdığını iddia etmişti. Hüseyin Bayrakçı, eşi İrade ile yüzleşti. 

Programa gelen İrade Bayrakçı, ''Biz anlaşamıyorduk. Çok doldum taştım, ben onun nelerini affetmedim ki? En ufak bir şeyden küser, yemeğini yemezdi. Hüseyin'in ilişkim olduğunu iddia ettiği Ekrem ile aramda bir şey yok. Ekrem, Hüseyin yüzünden sürekli evimize gelirdi. Sınır dışına çıkarılmamın sebebi fuhuş değil, pasaportumun süresinin 1 ay geçmesiydi'' diye konuştu.

İrade Bayrakçı, bu evliliğin asla devam etmemesi gerektiğini söyledi. Bayrakçı, ''Boşanmak istiyorum'' dedi.

Hüseyin Bardakçı, ''Kırılan kalp benim. Kızlarına, kardeşlerine, annesine bakan benim. Arabamı sattım, hastane masrafı yaptım'' şeklinde konuştu.

Esra Erol'da 20 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 20 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Eylül 2024 bölümü izle

İrade Bayrakçı ise bu iddiaları reddederek, ''Senin ne kadar maaşın vardı ki onlara bakacaksın? Yalan söylüyorsun'' diye cevap verdi.

Canlı yayına bağlanan Hüseyin Bey'in eski kayınbiraderi İbrahim Bey, ''Hüseyin Bey, benim kız kardeşimi evden uzaklaştırdı. Kızına iftira attı. Onu dövdüm, karakolluk olduk. Bu adamın işi gücü yalan. Her sözü yalan, hiçbir kelimesine inanmayın'' diye konuştu.

Editör: Betül Vural