19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 12 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 11 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 11 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 11 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 11 Aralık 2023 bölümü izle

''Karım beni aldatıp dolandırdı''

Programa katılan Hüseyin Bey, ''Haklı davamı savunmaya geldim'' dedi. Karısı İrade tarafından aldatıldığını ve dolandırıldığını iddia eden Hüseyin Bey, ''Karım İrade başka erkekleri de dolandırmasın'' dedi.

Hüseyin Bey, ''2009 yılında Azeri eşim İrade Bayrakçı evlendik. 14 yıl evli kaldık. Kasım ayında tartıştık, 6 Kasım günü eşim kayıplara karıştı. Eşimin başka bir adama kaçtığını düşünüyorum. Eşimi 2008 yılının son aylarında polis fuhuştan basmış. Ortak arkadaşımız, İrade'nin o zaman birlikte olduğu Muammer beni aradı ve benden yardım istedi. Ben de yardım etmeye yanlarına gittim. İrade sınır dışı edilince Muammer bana 'Sen bekarsın, İrade ile nikah kıyın. İrade Türkiye'ye dönebilsin' dedi. Ben de bu sebeple İrade ile evlendim'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan İrade Bayrakçı, ''Şu an o insanın orada anlattığı hiçbir şey doğru değil. Ben hiçbir zaman fuhuştan yakalanmadım. Türkiye'de pasaportumun günü doluyordu, bu yüzden sınır dışı oldum. Hüseyin benim peşimi bırakmadığı için onunla evlendim. Hüseyin benden önce evinde kadınlara fuhuş yaptırmış, bana bunu herkes söyledi'' diye konuştu.

İrade Bayrakçı, Hüseyin Bey'den boşanmak istediğini açıkladı. 

Mertcan öz annesini arıyor

Programa katılan Mertcan Hazer, öz annesi Ayten Akın'ı arıyor. Mertcan Hazer, ''18 yaşıma girdim, askere gideceğim. Gidip de dönmeme ihtimalim var. Gitmeden annemi bir kere görmek istiyorum'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Mertcan'ın sevgilisinin annesi Yurdagül Hanım, ''Mertcan çok iyi bir çocuk. Hep annesizliğin izlerini taşıyordu. Annesini hep merak etti'' diye konuştu.

Editör: Betül Vural