aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 11 Aralık bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 8 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 8 Aralık 2023 bölümü izle Esra Erol'da 8 Aralık: Neler yaşandı? Esra Erol'da 8 Aralık 2023 bölümü izle

Sahte gelin itirafçı oldu: Dini nikahlı eşimle insanları evlilik vaadiyle dolandırdık

Programa katılan Ayşe Yücel, kardeşi Bülent Şaşkın'la birlikte geldi. Sahte gelinlik yaptığını itiraf eden 56 yaşındaki Ayşe Yücel, ''Mehmet Özyürek ile yıllarca insanları evlilik vaadiyle dolandırdık. Beni kullanarak birçok insanı mağdur etti. Sahipsizdim, kimsem yoktu, onunla dini nikah kıydım. Sonra beni para karşılığında başka erkeklere sattı'' diye konuştu. Mehmet Özyürek'in kendisinin amcası/dayısı gibi rol yaparak başka şehirlere gittiklerini, onu birileriyle tanıştırdığını anlatan Ayşe Yücel, ''Damat adayını Mehmet'in arkadaşı Süleyman Hayta buluyordu. Eşim beni kandırdığımız kişilere akrabası olarak tanıtıyordu. Bu kişilerle sadece dini nikah kıyıyorduk. Mehmet ve Süleyman, kandırdığımız kişilerden para, altın, yüzük, küpe vs. alıyordu. Dini nikah kıyıldığı gün beni kaçırıyorlardı'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, ''Ayşe Hanım, Yozgat'ta onu bunu dolandıran biridir. Yanında oturan Bülent de üçkağıtçı, sahtekarın tekidir. Bunlar köylerde evlenme amacıyla onu bunu dolandırır. Ayşe beni de 3 sene önce 3 bin TL dolandırdı. Yozgat'ta kime sorsanız Ayşe Hanım'ı tanır'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Mehmet Özyürek, ''2016'dan beri Ayşe ile dini nikahlıyız. Ayşe eski kocasının maaşı kesilmesin diye resmi nikah kıymak istemedi. İddiaları kesinlikle reddediyorum. Ben 5 kuruş para almadım. İsmi geçen kişileri tanımıyorum'' dedi.

İddialarda ismi geçen Kazım Bey de canlı yayına bağlandı. Kazım Bey, ''Ayşe beni dolandırdı. Bana 3 tane oğlu olduğunu söyledi. Kocasının öldüğünü ve çocuklarının ona bakmadığını söyledi. Beni evlenme vaadiyle 50 bin TL dolandırdı. Ona 15 bin TL verdim, altın yüzük ve küpe de taktım. Mehmet'i Ayşe'nin dayısının oğlu olarak biliyordum'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, ''2 yıl önce bu kadına bakmaya gitmiştik. Mehmet Bey'i abisi olarak tanıttı. Bülent Bey de yanlarındaydı, bu işi beraber yapıyorlardı. 4 bilezik istediler, kredi borcunu ödemek için 15 milyon TL istediler'' şeklinde konuştu.

Canlı yayına bağlanan başka bir ismini vermek istemeyen izleyici, ''Ayşe, Bülent'in kardeşi değil. Bülent ile sevgililer. Ayşe, Mehmet Bey ile ayrıldıktan sonra Bülent ile birlikte yaşamaya başladı. Onların kardeş olmadığını adım gibi biliyorum'' ifadelerini kullandı.

16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı? 16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı?

Bu iddiayı reddeden Ayşe Hanım, ''Ben küçükken babam annemi vurdu. Kardeşim evlatlık verildi. Ben de halamın yanında büyüdüm'' dedi.

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen başka bir izleyici, ''Ben Bülent'in çok yakın akrabasıyım. Ayşe, Bülent'in kardeşi değil. Bülent'in 4 kardeşi var, Bülent yaşlı bir kadınla evliydi. Kadın vefat etti. Bülent'in o kadınla hiçbir akrabalığı yok. Bülent'le son görüştüğümde Bülent bana dolandırıldığını söylemişti. Muhtemelen o çete Bülent'e zorla, onu korkutarak yalan söyletiyor'' diye konuştu. 

Editör: Betül Vural