Ferudun Okan Bekar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor Ferudun Okan Bekar’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ferudun Okan Bekar aratılıyor. Ferudun Okan Bekar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ferudun Okan Bekar’ın biyografisini haberimizde derledik…

Ferudun Okan Bekar kimdir?

Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar'ın eşi merak ediliyor.

Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında TBMM’de görev yaparken de açığa alınmasının ardından Akşener’in özel kalem müdürü olan Esma Bekar'ın evli olduğu bilinmektedir.

Esma Bekar'ın, eşi Ferudun Okan Bekar'la 2 çocuğu vardır. 

Hacettepe Üniversitesi mezunu olan Ferudun Okan Bekar, inşaat mühendisidir.

Esma Bekar, partiden ihraç talebiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın TV100 canlı yayınında kendisiyle ilgili kullandığı ifadeler sebebiyle hukuki süreç başlattığını açıkladı. Dikbayır, canlı yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sedat Aksakallı'ya, 'Bu partinin mali işler başkanıyım senden bana para gelmedi' dedim. 'Ben Esma Hanıma ve kocasına verdim' dedi... Ben bu süreçte Esma Bekar’ın Ankara, İstanbul belediyelerini arayıp 'Ümit Dikbayır’ın sizinle akçeli işleri var mı?' diye araştırdığını duydum. Hiç ses etmedim, çünkü ben kendimi biliyorum. Aradığı kişileri söyledi bana."

Bunun üzerine Bekar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Dikbayır'ın iddialarını yalanlayarak, ''Bugün akşam TV100 kanalında yayınlanan Ümit Dikbayır’ın katıldığı programda, benim ve eşim hakkında öncelikle kişilik haklarımıza yönelik, pek çok gerçek dışı, asılsız iddialar ve dayanaksız beyanlar ileri sürüldüğünü yakın çevremden işitmiş durumdayım. Bugün itibarıyla bu iddia ve beyanlara karşı hukuki süreci avukatımız aracılığı ile başlatmış bulunuyoruz. Konunun, hukuka intikal ettiğini kamuoyu ile paylaşmak isterim'' ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural